stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wole ramstein. Manson. Ale moi sasiedzi maja inne zdanie... ---------- Post dopisany at 12:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:10 ---------- jedynie rok temu słuchałem namiętnie po kilku browarach Ona tańczy dla mnie A jak to słyszę to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera no co Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 House. Goa. Trance. Generalnie wszystko. A przez ucha dp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 :polew::polew: ---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ---------- przed chwilą rs4 uchwyciłem:facepalm::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Lampy i tlumik. wskazuja ze kupiony za posrednictwem portalu tablica z bierunsko-ledzinskiego. Zawieszenie najwyzszy gwint 1ba ---------- Post dopisany at 12:47 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- Moc kolo 115koni z hakiem...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 żona ci się szlaja:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Multis dostałeś pv z namiarami na gościa:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Siemanko panowie:hi: przepraszam że wtrące pytanie do Multisa czy jest możliwość wymiany końcówki ładowarki z hp pawilion z małą końcówką i gdzie ewentualnie mógłbym ją zakupić bo wymienić bym wymienił sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jaki powod wymiany? ---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ---------- Najkepiej kupic caly kabel. Same wtyczki tez dostepne. Ale gorsza jakosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jaki powod wymiany?---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ---------- Najkepiej kupic caly kabel. Same wtyczki tez dostepne. Ale gorsza jakosc Moja ma w mani targania za kable i końcówka przerywa na kablu przy kostce kabelki mają przerwę w środku gdzie to kupie ewentualnie bo nie mam kompa a on chodzi ino z ładowarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wtyczka z bolcem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wtyczka z bolcem? Bolec z diurką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Heh daj model lapka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 O tą mi chodzi A model to hp pavilion dv6500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4057225071 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 http:/allegro.pl/ShowItem2.php?item=4057225071 Wielki dzięki za pomoc i cierpliwość A miałbym jeszcze do ciebie kiedyś rozpoznanie i ewentualną naprawę laptopa również hp pavilion dv7 model 3015ew co ty na to miałbyś chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Objaw? Miga caps? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Objaw? Miga caps? To dłuższa rozmowa więc pewnie zadzwonie ale to ma czas dzisiaj jest niedziela i nie będę Ci d*py truł ale będę się z tobą kontaktował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ok. jak co to mam zasilacze pod hp;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi