akjam Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Jakie ładne przywitania tutaj macie... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 cześć chu*jku [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 18:11_________________________________________________Adrenalina - zrób coś pożytecznego w domu myślałam że wyszperasz sobie w tym autokarze jakąś zwinną ukrainkę do pomocy
Maxito Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 cześć chu*jku [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 18:11_________________________________________________Adrenalina - zrób coś pożytecznego w domu stanley chba będę miał do ciebie biznes
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 cześć chu*jku [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 18:11_________________________________________________Adrenalina - zrób coś pożytecznego w domu myślałam że wyszperasz sobie w tym autokarze jakąś zwinną ukrainkę do pomocy poszperaj ze dwie też bym jedną przygarnał muhehehe witaj Maks
Bulczas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kędzior szykuj się powoli bo ja się zbieram powoli :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Adrenalina cześć chu*jku [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 18:11_________________________________________________Adrenalina - zrób coś pożytecznego w domu myślałam że wyszperasz sobie w tym autokarze jakąś zwinną ukrainkę do pomocy Pewnie ma coś dla siebie i się nie przyzna? :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kędzior szykuj się powoli bo ja się zbieram powoli :gwizdanie: ok to ja się zaczynam ubierać
Maxito Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Jakie ładne przywitania tutaj macie... :gwizdanie: co przywitanie ci się nie podobało przecież pieszczotliwie sie przywitałem
Bulczas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kędzior szykuj się powoli bo ja się zbieram powoli :gwizdanie: ok to ja się zaczynam ubierać
Adrenalina Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Jakie ładne przywitania tutaj macie... :gwizdanie: co przywitanie ci się nie podobało przecież pieszczotliwie sie przywitałem ..no ja tam nie protestuję
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 jedziemy na dolinę się poślizgać? :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 a ja ciągle szukam obuwia dla siebie i f*ck znaleść nie mogę a jak są to nie taki rozmiar a ch... by to strzelił kędzior weź 42 gumowce dla mnie w takich na zlota polece :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 18:24_________________________________________________ Jakie ładne przywitania tutaj macie... :gwizdanie: co przywitanie ci się nie podobało przecież pieszczotliwie sie przywitałem ..no ja tam nie protestuję broń Boże, nie pomyślałem tutaj o Tobie
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Max hehe ja sobie kupiłem buty i też lipa wygląd super ale jak je założyłem i stanąłem to się zrobiło kopytko chyba nieprzystosowane do mojej wagi chcesz filcoki z najka czy olejne z adidasa?
Maxito Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 jedziemy na dolinę się poślizgać? :gwizdanie: a co masz już furacza ??? moim skromnym zdaniem może być tam wyślizgane na maxa :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 jedziemy na dolinę się poślizgać? :gwizdanie: a co masz już furacza ??? moim skromnym zdaniem może być tam wyślizgane na maxa :gwizdanie: niemam ale chętnie zobaczę jak się bawicie noi upalimy Pucka
Maxito Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Max hehe ja sobie kupiłem buty i też lipa wygląd super ale jak je założyłem i stanąłem to się zrobiło kopytko chyba nieprzystosowane do mojej wagi chcesz filcoki z najka czy olejne z adidasa? a reeboków nie ma ??? co ani za gumiaki sprowadzają zapisz sie do związków i zrób z tym porządek [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 18:30_________________________________________________ jedziemy na dolinę się poślizgać? :gwizdanie: a co masz już furacza ??? moim skromnym zdaniem może być tam wyślizgane na maxa :gwizdanie: niemam ale chętnie zobaczę jak się bawicie noi upalimy Pucka ma być ???
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 tak ma być :polew: nom chyba będę tam musiał zrobić rewolucję :> Max płytka ze zdjęciami nagrana
akjam Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Wy jeszcze na FORUM!? Za chwilę trzeba podpisać listęo becności! Kędzior podpisz za mnie.
Maxito Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 tak ma być :polew: nom chyba będę tam musiał zrobić rewolucję :> Max płytka ze zdjęciami nagrana :buziak: :buziak:
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Wy jeszcze na FORUM!? Za chwilę trzeba podpisać listęo becności! Kędzior podpisz za mnie. hehe ok jak nie będą sprawdzali dokładnie to cię wpiszę ok ja zmykam narka do zobaczenia :> Max ty pedziu :polew:
Rekomendowane odpowiedzi