H4mm3R Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 no to super jeszcze mi napisz ile $$$ mam dla ciebie przygotować nie licz do tego tej od ciebie Czyli sumie dwie prawa i lewa To lewą kierownicę powietrza też potrzebujesz? Cycu jak coś uzgadniasz z Kubą to nie znaczy że ja zawsze o tym zostanę poinformowany... 507 427 093 jak co to dzwoń albo gadaj z stanleyem żeby Ci takie coś zamówił w ASO... ---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:22 ----------
oprych Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 no to super jeszcze mi napisz ile $$$ mam dla ciebie przygotować nie licz do tego tej od ciebie Czyli sumie dwie prawa i lewa To lewą kierownicę powietrza też potrzebujesz? Cycu jak coś uzgadniasz z Kubą to nie znaczy że ja zawsze o tym zostanę poinformowany... 507 427 093 jak co to dzwoń albo gadaj z stanleyem żeby Ci takie coś zamówił w ASO... ---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:22 ---------- Pisałem z Kuba powiedział ze pogada z tobą dlatego pytałem Tak potrzeba mi 2 sztuki sam mi to powiedziałeś Prawą i lewą
oprych Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 oprych podrzuć mi linka do twoich DRL Filtr CAN z konektorami v3c motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu aby nie było błędu ale to u ciebie chyba nie potrzebny wydatek BA15s (1156) 15xSMD Samsung + LENS 15W biała 4700k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu ale jest też masa innych
Rekomendowane odpowiedzi