akjam Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Wy jeszcze na FORUM!? Za chwilę trzeba podpisać listęo becności! Kędzior podpisz za mnie. hehe ok jak nie będą sprawdzali dokładnie to cię wpiszę ok ja zmykam narka do zobaczenia :> Max ty pedziu :polew: Dzięki!!!Pedziu mu mówi... :polew: :polew: :polew:
Maxito Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Wy jeszcze na FORUM!? Za chwilę trzeba podpisać listęo becności! Kędzior podpisz za mnie. :witch: Wy jeszcze na FORUM!? Za chwilę trzeba podpisać listęo becności! Kędzior podpisz za mnie. hehe ok jak nie będą sprawdzali dokładnie to cię wpiszę ok ja zmykam narka do zobaczenia :> Max ty pedziu :polew: :bicz3: :bicz3:[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 18:42_________________________________________________dobra i ja znikam bo kędziora musze zlać :laghing2: :laghing2: :laghing2:
akjam Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 no i pedzie pojechały.... :polew: A ja q***wa w pracy! No i w tej sytuacji to chyba lepiej! :tongue4: :wink4:
stanley Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 no i pedzie pojechały.... :polew: A ja q***wa w pracy! No i w tej sytuacji to chyba lepiej! :tongue4: :wink4: ja też w pracy
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 a ja sie wyrobilem dzisiaj szybciej z roboty ale moja wziela samochod, a chcialem do was wpasc
stanley Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 a ja sie wyrobilem dzisiaj szybciej z roboty ale moja wziela samochod, a chcialem do was wpasc następnym razem weź jej prawko
akjam Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja dotarłem właśnie do domu i jestem trochę zyebany! Może jakieś piwko?
stanley Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,7536927,Fryzjerki_strzyga_w_bikini__I_jak_tu_sie_nie_obciac_.html muszę zmienić fryzjera Może zaliczymy jakiś spot wyjazdowy do jastrzębia... [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 20:47_________________________________________________On: Sorry, że wczoraj nie wpadłem - kumpel miał wieczór kawalerski... Ona: Na wieczorach kawalerskich zawsze jest pełno dziwek! On: No co ty! To wieczór kawalerski! Nie zabiera się dziewczyn! Ona: Ty chyba myślisz, że ja nigdy na wieczorze kawalerskim nie byłam...
akjam Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,7536927,Fryzjerki_strzyga_w_bikini__I_jak_tu_sie_nie_obciac_.html muszę zmienić fryzjera Może zaliczymy jakiś spot wyjazdowy do jastrzębia... BAARRDDZOOOOOOO DDOOOBBBRRYYYY POOOMMYYSSSŁŁŁŁŁŁ!!!!!!!!!!!!! :kox: :kox: :kox:
stanley Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ku***a pany kezor mnie dwa razy objechal tym swoim padlem :wallbash: :polew: :polew: a co Ty juz ze spota wróciłeś? Przecież spoty kończą się ok 23
akjam Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ku***a pany kezor mnie dwa razy objechal tym swoim padlem :wallbash: :polew: Trzeba było spróbować 3 raz... :wink4:
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 no to sie Kezor podbudowal dzisiaj i predko ze spota nie wroci :>
wicio150 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 A ja dzis nie moglem wpasc na spota ;( Za to zarobilem 4 ptk karne i 200 zl mandatu I jeszcze w mrozy mi swieci kontrolka air bagu wczoraj sie wlaczyla postal w garazu, zgasla a dzis pod wieczor sie znowu zapalila Zobaczymy jutro rano
stanley Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 na chwile tylko bylem pamietaj, że każda porażka jest podstawą przyszłego sukcesu.
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ok spot jak zwykle udany :polew: to ja może otworzę piwko
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 pany dzieki jak zwykle spoko bylo sie wie normalka
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 dojechałem tą moją "chabetą" więc, podobało mi się, nie narzekam, nawet Kędzior wyglądał jak człowiek chociaż mógł by zainwestować w żyletkę ogólnie nie żałuję że pojechałem, kupa śmiechu i oczywiście znów wpadnę
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 dojechałem tą moją "chabetą" więc, podobało mi się, nie narzekam, nawet Kędzior wyglądał jak człowiek chociaż mógł by zainwestować w żyletkę ogólnie nie żałuję że pojechałem, kupa śmiechu i oczywiście znów wpadnę niemam kasy na żyletki odkładam na wydech i audio i na benzyne muhehehe
Rekomendowane odpowiedzi