stanley Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Pajda, jakie to koło miałeś na myśli EVADO 3.0 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie ewentualnie SETO | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie no właśnie coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Pajda, jakie to koło miałeś na myśli EVADO 3.0 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie ewentualnie SETO | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie no właśnie coś takiego ja mam Hexagon V6 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Pajda, jakie to koło miałeś na myśli EVADO 3.0 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie ewentualnie SETO | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie no właśnie coś takiego ja mam Hexagon V6 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie no właśnie nie chcę typowo górskiego W sobotę zrobię rekonesans po sklepach, w Kato obok siebie mam 3 dupne salony ---------- Post dopisany 18-06-2014 at 00:40 ---------- Poprzedni post napisany 17-06-2014 at 23:09 ---------- gaszę światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Pajda, jakie to koło miałeś na myśli EVADO 3.0 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie ewentualnie SETO | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie no właśnie coś takiego ja mam Hexagon V6 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie no właśnie nie chcę typowo górskiego W sobotę zrobię rekonesans po sklepach, w Kato obok siebie mam 3 dupne salony ---------- Post dopisany 18-06-2014 at 00:40 ---------- Poprzedni post napisany 17-06-2014 at 23:09 ---------- gaszę światło Odwiedź ski team na 3 stawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Pajda wiem ze tu zaglądniesz z rana - i jak z tym czwartkiem wiesz już coś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Pajda wiem ze tu zaglądniesz z rana - i jak z tym czwartkiem wiesz już coś ??? No mysle ze cos podzialamy, o ktorej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Pajda wiem ze tu zaglądniesz z rana - i jak z tym czwartkiem wiesz już coś ??? No mysle ze cos podzialamy, o ktorej ? Na moje oko to od 10 wstane od 11 możemy działać bo trochę tego jest Masz wyciągarki do rnsa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Pajda wiem ze tu zaglądniesz z rana - i jak z tym czwartkiem wiesz już coś ??? No mysle ze cos podzialamy, o ktorej ? Na moje oko to od 10 wstane od 11 możemy działać bo trochę tego jest Masz wyciągarki do rnsa??? Az sie boje powiem ci do tegl twojego tematu podchodzic Nie mam, ale wiem kto ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 wszystko mam razem z tym bezpiecznikiem termicznym opisy mamy druknij jak możesz to co ci podesłałem razem z tym schematem podobno dużej tragedii z tym nie mam damy rade na wszelki wypadek najpierw zrobimy twojego co by było można do doma wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ucho a my rezamy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Witam panowie takie pytanko smigal ktos z was b5 z felom 17 i oponka 215\45??:wink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Witam panowie takie pytanko smigal ktos z was b5 z felom 17 i oponka 215\45??:wink A co w tym nadzwyczajnego? Chyba że ta 17stka jest 9,5J szeroka to byłby ciekawy naciąg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 W sumie 8 cali ale tak pytam bo mam 225\45 i chce zmienic i sie zastanawiam czy duzo sie straci na komforcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 W sumie 8 cali ale tak pytam bo mam 225\45 i chce zmienic i sie zastanawiam czy duzo sie straci na komforcie? Między 225/45 a 215/45 w zasadzie niema różnicy. Bardziej to zależy od producenta opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi