Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ała

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:

Zakładasz 19'', więcej się już nie da więc kolejnych głupich pomysłów już nie będzie, auto stoi wysoko, nigdzie nie haczysz :decayed:

:decayed:

Opublikowano
Opublikowano
no co ty

to sa te fele

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11d978d91579.jpg

---------- Post dopisany at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ----------

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26cca43d0200.jpg

Po pierwsze.. to mnie to na zdjęciu wygląda na 19", a po drugie na 3sdm-a 001 a nie na jakieś marne repliki :wink: Jak chcesz mieć zaraz pęknięte i pokrzywione felgi to kupuj :decayed: Przerabiałem temat i dziękuję już za takie chińszczyzny :decayed:

Sam się będę przymierzał na nowy sezon do innego koła i chyba wybór padnie na 19" 3sdm model 006 :naughty: A sline zostaje na zimę bo i tak prawie nie będę nim jeździł. Jedynie trochę się pobawić jak śnieg spadnie :banan:

Opublikowano

Mnie chodzi o wzór a nie czy jest replika czy nie juz raz miałem felgi z plastiku

Opublikowano

zryte berety ja kupując 18' myślałem sobie, że będę Panem Południa a tu c**j 18' na zime trzeba już mieć :grin:

Opublikowano

Miszka - minimum

Opublikowano
zryte berety ja kupując 18' myślałem sobie, że będę Panem Południa a tu c**j 18' na zime trzeba już mieć :grin:

no nie jest to normalne ....fakt

wysłane z one v

Opublikowano

no nie jest to normalne ....fakt

wysłane z one v

zdecydowanie lekko to ująłeś - powiem wprost to jest popierdolone, k**wa nie dogodzisz :decayed::kox:

Opublikowano

MY jestesmy pebani, bo kazdy normolny człek to cieszy się z 16':facepalm:

Opublikowano

szykuje się do zmiany felg oczywiście zostaje przy 18

jakieś propozycje ( w granicach rozsądku )

http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/oryginalne-18-audi-swiezy-wzor-a4-b5-b6-b7-b8-331788/

:wink:

ja bym wchodził w 19" :whistling: jak już

aha bym zapomniał moje 18" są na sprzedaż :whistling: zdjęcia w moim wątku ,

albo możemy się za mienić zawsze to bedzie jakaś świeżość :grin:

---------- Post dopisany at 18:22 ---------- Poprzedni post napisany at 18:20 ----------

pany http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/felgi-20-ori-audi-piekny-wzor-326649/ brać je ?? :whistling:

Opublikowano
:beer: po ciężkim dniu
Opublikowano

pajda cycu..wzór jak miałeś te siwe....tyle ,że w 19 albo w 20 :kox:...pier**l inne wynalazki :decayed::wink:

Opublikowano

siema

Opublikowano
pajda cycu..wzór jak miałeś te siwe....tyle ,że w 19 albo w 20 :kox:...pier**l inne wynalazki :decayed::wink:

*PIĘKNE FELGI AUDI RS4 S-LINE 19cali 5x112 OKAZJA* (4351973015) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :naughty::whistling:

bierr......................

bo sprzedam nerkę i ja je wezmę :grin:

Opublikowano

Psyyyt.

Opublikowano

*PIĘKNE FELGI AUDI RS4 S-LINE 19cali 5x112 OKAZJA* (4351973015) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :naughty::whistling:

:grin:

w tym sezonie raczej zmiany kołą nie będzie :kwasny:

dwumas mi siada :facepalm: chyba sam jeszcze nie wiem ale objawy na 90% na to wskazują

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

Felgi S-line 20" 5x112 opony 225/30R20 AUDI ! (4350432073) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :shock3::naughty:

Opublikowano

:grin:

w tym sezonie raczej zmiany kołą nie będzie :kwasny:

dwumas mi siada :facepalm: chyba sam jeszcze nie wiem ale objawy na 90% na to wskazują

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

Felgi S-line 20" 5x112 opony 225/30R20 AUDI ! (4350432073) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :shock3::naughty:

kto che zdrową nerę ....grupa 0 Rh- :grin::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::kox::decayed: