Speedhuman Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 dzięki za spota human - furka chciałem poupalać ale przeraziły mnie te zegary sławko - zebra robi wrażenie ale ( zaklej te uszy) 4rings - bierz odemnie moje 18 jako chcesz to ci i zawias sprzedam Pajda pierwsza bumela a co z zegarami źle ?
oprych Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 nie mógłbym prowadzić chyba ze się da je wyłączyć
Speedhuman Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 nie mógłbym prowadzić chyba ze się da je wyłączyć zawsze idzie zamknąć oczy albo czapka położyć
oprych Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 z tą czapkąto nawet niezły pomysł - następnym razem jak przyjedziesz C7 a będę to sprawdzimy
Speedhuman Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 z tą czapkąto nawet niezły pomysł - następnym razem jak przyjedziesz C7 a będę to sprawdzimy nastepny raz biera busa jak obiecałem
pajda Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 dzięki za spota human - furka chciałem poupalać ale przeraziły mnie te zegary sławko - zebra robi wrażenie ale ( zaklej te uszy) 4rings - bierz odemnie moje 18 jako chcesz to ci i zawias sprzedam Pajda pierwsza bumela no nie udało się dojechać za dużo spraw na głowie a no dodatek okazało się że mam walniete 2 wtryski a ty co chciałeś z tym centralnym zrobić ?
oprych Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 zmienić kodowanie u to nie dobrze ale nic sie nie martw -zapłacisz z transzy dobrze ze nie 4 ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- Thx chłopy za spota. Nowe ryje poznane... dzięki za ozonowanko - odrazu inaczej
stanley Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 dzięki za spota human - furka chciałem poupalać ale przeraziły mnie te zegary sławko - zebra robi wrażenie ale ( zaklej te uszy) 4rings - bierz odemnie moje 18 jako chcesz to ci i zawias sprzedam Pajda pierwsza bumela no nie udało się dojechać za dużo spraw na głowie a no dodatek okazało się że mam walniete 2 wtryski wsadzaj ALki, do tego CAHA i powinno być ok 200PS i 400Nm
sławko Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 dzieki Pany za spocika dzięki za spota human - furka chciałem poupalać ale przeraziły mnie te zegary sławko - zebra robi wrażenie ale ( zaklej te uszy) 4rings - bierz odemnie moje 18 jako chcesz to ci i zawias sprzedam Pajda pierwsza bumela spoko, na nastympny roz jusz bydom zaklejone
pajda Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 dzięki za spota human - furka chciałem poupalać ale przeraziły mnie te zegary sławko - zebra robi wrażenie ale ( zaklej te uszy) 4rings - bierz odemnie moje 18 jako chcesz to ci i zawias sprzedam Pajda pierwsza bumela no nie udało się dojechać za dużo spraw na głowie a no dodatek okazało się że mam walniete 2 wtryski wsadzaj ALki, do tego CAHA i powinno być ok 200PS i 400Nm czekałem aż się wypowiesz załatw
Multis Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 zmienić kodowanie u to nie dobrze ale nic sie nie martw -zapłacisz z transzy dobrze ze nie 4 ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- Thx chłopy za spota. Nowe ryje poznane... dzięki za ozonowanko - odrazu inaczej Poprawimy następnym razem.... ---------- Post dopisany 02-07-2014 at 06:11 ---------- Poprzedni post napisany 01-07-2014 at 23:23 ----------
Rekomendowane odpowiedzi