krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 czyli co zaś wlewka..... ja się muszę zaszyć bo inaczej długo nie pociągnę, wczoraj w robocie K.O dzis bez fury pół dnia delira i wogóle :gwizdanie: a kiedy ta parapetówka u ciebie?? :naughty: byle nie 6.03.10r, bo wtedy idziemy znowu w miasto :gwizdanie: tak ? rezerwować datę?
Miszka82 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 czyli co zaś wlewka..... ja się muszę zaszyć bo inaczej długo nie pociągnę, wczoraj w robocie K.O dzis bez fury pół dnia delira i wogóle :gwizdanie: a kiedy ta parapetówka u ciebie?? :naughty: byle nie 6.03.10r, bo wtedy idziemy znowu w miasto :gwizdanie: tak ? rezerwować datę? rezerwuj, a ci co maja kobitki będą mieli ostro przejebane dwa dni później :gwizdanie:
diman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 czyli co zaś wlewka..... ja się muszę zaszyć bo inaczej długo nie pociągnę, wczoraj w robocie K.O dzis bez fury pół dnia delira i wogóle :gwizdanie: a kiedy ta parapetówka u ciebie?? :naughty: byle nie 6.03.10r, bo wtedy idziemy znowu w miasto :gwizdanie: tak ? rezerwować datę? krolu to podjedziesz po mnie
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 czyli co zaś wlewka..... ja się muszę zaszyć bo inaczej długo nie pociągnę, wczoraj w robocie K.O dzis bez fury pół dnia delira i wogóle :gwizdanie: a kiedy ta parapetówka u ciebie?? :naughty: byle nie 6.03.10r, bo wtedy idziemy znowu w miasto :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 czyli co zaś wlewka..... ja się muszę zaszyć bo inaczej długo nie pociągnę, wczoraj w robocie K.O dzis bez fury pół dnia delira i wogóle :gwizdanie: a kiedy ta parapetówka u ciebie?? :naughty: byle nie 6.03.10r, bo wtedy idziemy znowu w miasto :gwizdanie: tak ? rezerwować datę? myślałem, że już masz zarezerwowaną :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 i niewolno brać kamer ani aparatów :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Miszka, a pamietasz co mi napisałes? że Cie kocham :polew: napisałeś, że poznałeś jakąś d*pę co ma włosy na plecach i zastanawiasz się czy gra jest warta świeczki
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 krolu to podjedziesz po mnie jasne.. tylko nie wiem czy cie odwiozę
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Miszka, a pamietasz co mi napisałes? że Cie kocham :polew: napisałeś, że poznałeś jakąś d*pę co ma włosy na plecach i zastanawiasz się czy gra jest warta świeczki o kur** padłem :polew: :polew: Stanley dobreee :polew:
Bulczas Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 No witam ponownie pozedłem do biedronki i wróciłem z czteropakiem [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 21:15_________________________________________________Co do klubu znam fajny i tani
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 No witam ponownie pozedłem do biedronki i wróciłem z czteropakiem [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 21:15_________________________________________________Co do klubu znam fajny i tani z duża ilością d*p :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 No witam ponownie pozedłem do biedronki i wróciłem z czteropakiem [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 21:15_________________________________________________Co do klubu znam fajny i tani z duża ilością d*p :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ale żeby były fajne a nie pasztety (jak to było z upalonymi wiadrami? )
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 No witam ponownie pozedłem do biedronki i wróciłem z czteropakiem [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 21:15_________________________________________________Co do klubu znam fajny i tani tam gdzie te spalone wiadra?
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 No witam ponownie pozedłem do biedronki i wróciłem z czteropakiem [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 21:15_________________________________________________Co do klubu znam fajny i tani tam gdzie te spalone wiadra? no właśnie spalone :polew: ok to ja ide otworzyć piwko :gwizdanie: czy ktoś mnie wesprze?
Bulczas Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Wadliwe modele są odrzucane :polew: To Pucek widział chyba tylko jakieś kotlety Ja na byle czym oka nie zarzucam :gwizdanie:
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 No witam ponownie pozedłem do biedronki i wróciłem z czteropakiem [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 21:15_________________________________________________Co do klubu znam fajny i tani tam gdzie te spalone wiadra? no właśnie spalone :polew: ok to ja ide otworzyć piwko :gwizdanie: czy ktoś mnie wesprze? ja właśnie drugie otwarłem
Bulczas Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja piję Kędzior i jeszcze 4 na mnie czekają
diman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 krolu to podjedziesz po mnie jasne.. tylko nie wiem czy cie odwiozę spoko powrot sie zalatwi
akjam Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Dobry z wieczorka! Wróciłem właśnie od kolegów z Bielska! Siamian kodował mi parę gratów. Można by się tam wybrać bo miła ekipka! Zaproszenie mamy... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi