Bulczas Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja chętnie zobaczę jak tam w tej czekoladzie. A ostatnio się dowiedziałem że tam mój kumpel robi :gwizdanie:
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 21:38_________________________________________________Spiż, Mega K, Enigma, INQ...?? Kenzo, Afrodyta, Play stars, Relax ? :polew: że tez was "panie lekkich obyczajów" kręcą ... :gwizdanie:
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ehe ee spoko dam rade jeden dzień wytrzymać bez tego dresika :gwizdanie [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 21:38_________________________________________________Spiż, Mega K, Enigma, INQ...?? ja wolę iść gdzieś, gdzie można pogadać, a tam to tylko kopanie w karton :gwizdanie: zawsze później można się przenieść ostatnio byłem w Enigmie i można było świetnie pogadać poznałem nowe koleżanki i było miło :gwizdanie: No to do InQubatora napewni nie http://www.inq.pl/
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 a grzesznicy ? szlachta się bawi :gwizdanie: ale dowiedz się czy można wnieść swój alko ( bo tam k**ewsko drogi)
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 a grzesznicy ? szlachta się bawi :gwizdanie: ale dowiedz się czy można wnieść swój alko ( bo tam k**ewsko drogi) spijemy się przed wejściem :drunk: :drunk:
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 a grzesznicy ? nie byłem ale mogę być Oko, Ty mnie coraz bardziej zaskakujesz :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 a grzesznicy ? szlachta się bawi :gwizdanie: ale dowiedz się czy można wnieść swój alko ( bo tam k**ewsko drogi) spijemy się przed wejściem :drunk: :drunk: jak tak zrobimy to zostaniemy tam gdzie się spijemy bo nikt później nie da rady pójść na impreze
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 a grzesznicy ? nie byłem ale mogę być Oko, Ty mnie coraz bardziej zaskakujesz :gwizdanie: pozytywnie czy negatywnie
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 omg będzie grubo ... może porobię za kierowcę... :gwizdanie:
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 a grzesznicy ? szlachta się bawi :gwizdanie: ale dowiedz się czy można wnieść swój alko ( bo tam k**ewsko drogi) spijemy się przed wejściem :drunk: :drunk: jak tak zrobimy to zostaniemy tam gdzie się spijemy bo nikt później nie da rady pójść na impreze Szybki chejnał z butli i do klubu puki na nogach można ustać :polew:
Adrenalina Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 a grzesznicy ? tak czytam, i czytam, i wreszcie jakaś konkretna propozycja... ale jak tam, to tylko w czwartki... no i Kędzior może nie wejść :gwizdanie:
akjam Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 a grzesznicy ? W grzechach byłem parę razy ale tam jakoś drętwo... czekolada może być. No i te co Kędzior wymieniał knajpki też... :naughty: :wink4:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 a grzesznicy ? W grzechach byłem parę razy ale tam jakoś drętwo... czekolada może być. No i te co Kędzior wymieniał knajpki też... :naughty: :wink4: no wkońcu mnie ktoś popiera i nie mówi że jestem zboczony a grzesznicy ? tak czytam, i czytam, i wreszcie jakaś konkretna propozycja... ale jak tam, to tylko w czwartki... no i Kędzior może nie wejść :gwizdanie: ha ha ... naprawde zabawne ;( a jak pokaże ci moher to też nie?
Seski Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 co to się ciekawego dzieje? wpadłem na chwilke więc opowiadać
diman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 omg będzie grubo ... może porobię za kierowcę... :gwizdanie: switnie jestem za
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 co to się ciekawego dzieje? wpadłem na chwilke więc opowiadać nuda środa :gwizdanie: piwo się kończy
Rekomendowane odpowiedzi