Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 co to się ciekawego dzieje? wpadłem na chwilke więc opowiadać no człowieku tutaj codziennie się ciekawe rzeczy dzieją a w szczególności po 21
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 omg będzie grubo ... może porobię za kierowcę... :gwizdanie: switnie jestem za Idzie diman ja nie ide :polew:
diman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 omg będzie grubo ... może porobię za kierowcę... :gwizdanie: switnie jestem za Idzie diman ja nie ide :polew: to nie
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 omg będzie grubo ... może porobię za kierowcę... :gwizdanie: switnie jestem za omg będzie grubo ... może porobię za kierowcę... :gwizdanie: switnie jestem za Idzie diman ja nie ide :polew: a kto powiedział, że nie idziesz :kox:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 22:00_________________________________________________Diman to imprezowy chłopak jak moż nie iść- najwyżej nocleg się gdzieś załatwi
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ...a zabieracie kobitki?? nie buehehehehehehe :polew: :polew: :polew: coś czuję że dzisiaj śpisz na kanapie
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Diman to imprezowy chłopak jak moż nie iść- najwyżej nocleg się gdzieś załatwi :wink4 no chyba że tak :polew:
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 była opcja, nawet opcja żeby dziś do spiża iść :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 omg będzie grubo ... może porobię za kierowcę... :gwizdanie: switnie jestem za omg będzie grubo ... może porobię za kierowcę... :gwizdanie: switnie jestem za Idzie diman ja nie ide :polew: a kto powiedział, że nie idziesz :kox:[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 22:00_________________________________________________Diman to imprezowy chłopak jak moż nie iść- najwyżej nocleg się gdzieś załatwi dzieki krolu moze te twoje kolezanki mnie na nocleg przyjma :gwizdanie:
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ...a zabieracie kobitki?? nie buehehehehehehe :polew: :polew: :polew: coś czuję że dzisiaj śpisz na kanapie Basia zaśnie i ide w miasto
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Diman to imprezowy chłopak jak moż nie iść- najwyżej nocleg się gdzieś załatwi :wink4 no chyba że tak :polew: Diman jak na swój wiek to i tak jest imprezowy i się dobrze trzyma :polew:
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 była opcja, nawet opcja żeby dziś do spiża iść :gwizdanie: :gwizdanie: no tak jak się mieszka w katosach to można w każdej chwili wyskoczyć :gwizdanie: a co ja biedne dziecko 3 h komunikacją miejską
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 dzieki krolu moze te twoje kolezanki mnie na nocleg przyjma :gwizdanie: luz... ja sobie znajdę 2 stałą pracę - wynajmę chatę i się zrobi noclegownie u mnie dlatego nie sprzedaje mojego fotela z audi - będzie do konsoli siedzisko :kox: :kox:
diman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 ...a zabieracie kobitki?? nie buehehehehehehe :polew: :polew: :polew: coś czuję że dzisiaj śpisz na kanapie Basia zaśnie i ide w miasto pany spokojnie u mnie jest kryzys nie prowokujcie prosze
Rekomendowane odpowiedzi