Ravu Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Do . Mnie dzisiaj nie będzie. Robię na popo :
akjam Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Miszka wieczorem będę miał info co i jak. BTW Będzie ktoś dzisiaj?
Miszka82 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Miszka wieczorem będę miał info co i jak. BTW Będzie ktoś dzisiaj? spoko ten mój ziomek już napisał do tego typa
akjam Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Pisać kto będzie bo nie wiem jak sobie organizować czas.
pajda Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Reszta? Pajda? no nie dałem rady, dobrze że zadzwoniłeś po za tym brak wozu i na co tu patrzeć LM ?
akjam Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 No dzwoniłem bo nie wiedziałem co robić. : wink4: Ja Sporting - Chelsea oglądam.
miron78 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Reszta? Pajda? no nie dałem rady, dobrze że zadzwoniłeś po za tym brak wozu i na co tu patrzeć LM ? rozumiem Pajda że jak już za sprzętem się oglądasz to już na ostatnim etapie wykończenia jesteś co Piekarnik olej - i tak Cię w domu nie ma i jesz na mieście - bierz moje 19 odnowione i pomalowane nia biało
stanley Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 wróciłem cały i zdrowy Wawa
pajda Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 rozumiem Pajda że jak już za sprzętem się oglądasz to już na ostatnim etapie wykończenia jesteś co Piekarnik olej - i tak Cię w domu nie ma i jesz na mieście - bierz moje 19 odnowione i pomalowane nia biało no małymi kroczkami powoli to nabiera już wyglądu hehe piekarnik musi być, ale z lodówki zrezygnowałem bo zima idzi to na balkonie rzeczy bede trzymał a za to 19 se na zime zapodam i wtedy jak wyje na balkon po piwo to bede się rzucać moje za***iste 19
Miszka82 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 k**wa mała w szpitalu c**j mnie boli jak się taki dzieciak mały męczy Akjam podeślij mi jednak na PW nr do tego gościa (i do Siebie też bo straciłem kajś) bo nie odpisał mojemu ziomkowi Zdupcam w kime
stanley Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 k**wa mała w szpitalu c**j mnie boli jak się taki dzieciak mały męczy Akjam podeślij mi jednak na PW nr do tego gościa (i do Siebie też bo straciłem kajś) bo nie odpisał mojemu ziomkowi Zdupcam w kime co Jej jest ?
KoJ@K Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Witam wszystkich. spotujecie tylko we wtorki?
ucho.77 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Miszka co się stało? KoJ@K wtorki i piatki(SGL)reszta spotów umarła
Rekomendowane odpowiedzi