Multis Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Moja ino lata golfem a ja tankuje i doprowadzam do używalności. Edytowane 3 Października 2014 przez Multis
Multis Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Ogrzewanie włączyła. Z nagrzewnicy wali
ucho.77 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Multis mi od rana w gaźnik wali
Multis Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Multis mi od rana w gaźnik wali Oj tam oj tam...
Miszka82 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 siema z rana ale doj**ałem w palnik wczorej na Katochach a miałem nie pić, w sumie to dziś już też pije od 13 3 piwko wjechało ała baba ze mną nie gada bo poszedłem na wóde na miasto pierwszy raz chyba od roku i jebnęła fochem, że musi siedzieć z małą w szpitalu - napisała mi, że jestem nieodpowiedzialny i że nie można na mnie liczyć
stanley Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 siema z rana ale doj**ałem w palnik wczorej na Katochach a miałem nie pić, w sumie to dziś już też pije od 13 3 piwko wjechało ała baba ze mną nie gada bo poszedłem na wóde na miasto pierwszy raz chyba od roku i jebnęła fochem, że musi siedzieć z małą w szpitalu - napisała mi, że jestem nieodpowiedzialny i że nie można na mnie liczyć
stanley Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) wyRuszam zaraz na deRby Edytowane 4 Października 2014 przez stanley
ucho.77 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 dzisiejsza praca quwa dokładka z cupry robi robote
Rekomendowane odpowiedzi