KoJ@K Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Pany mam dwa pytanka: Czy ktos z okolic ma moze adaptery zmieniajace rozstaw srub pod felgi z bmw - 5x112 --> 5x120 ? Chcialbym przymierzyc do siebie felgi, wiec moze kiedys na spocie ktos by uzyczyl ?! I drugie pytanko, czy mialby ktos do pozyczenia (oczywiscie nie za nic) odkurzacz pioracy, lub wie gdzie by tu mozna wypozyczyc, zeby audine wyprac, bo ktos kiepow w srodku nie szczedzil :/
secio84 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Może ktoś się wybiera Ja jadę hehe
stanley Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Ja będę, Pajda też PS. Dzisiaj spotykamy się pod SCC - parking zielony
akjam Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Noto ja też postaram się być. No chyba, że od razu kebab?
KoJ@K Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Hehe widze, ze same kebabowce. w D.G na ul. Kosciuszki jest dobry.
Multis Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Ja zaś w robo kibluje do 22. Oprych, jak Ci sie chce to podjedź pod fiata...
oprych Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Wolałem spytać ograniczony czasowo jestem
Multis Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Jak bes se na spota leciał, to możesz podjechać, dałbym Ci modulo...
Multis Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 To dzwon wcześniej czy sie uda spotkać...
Rekomendowane odpowiedzi