akjam Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 No i cu tu znowu tak cicho? KW sie zaczyna
akjam Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 A gdzieś to Multis zrobił w sensie jak?
Kędzior Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 siema Hehe widze, ze same kebabowce. w D.G na ul. Kosciuszki jest dobry. niejest dobry hehe
Ravu Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 siema Hehe widze, ze same kebabowce. w D.G na ul. Kosciuszki jest dobry. niejest dobry hehe Do . Najlepszy kebab w DG jest na przeciwko szpitala na Mydlicach przy przystanku . Na kościszki raz zjadłem to pół dnia na kiblu przesiedziałem. Stanley sorry wiszę Ci coś oddam za tydzień
Multis Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 A gdzieś to Multis zrobił w sensie jak?No właśnie niewiem. Dziś zauważyłem. Mogło być już dawno. A ja myślałem że mi zawieś tłucze....
akjam Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Ale aż nie do wiary żeby tak pękła! Dobrze, że zauważyłeś a nie yebła po całości w drodze w drodze... Edytowane 8 Października 2014 przez akjam
Rekomendowane odpowiedzi