Multis Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 :hi Wysłane z taboreta... Akjam. 18" Wysłane z taboreta...
pajda Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 :hiWysłane z taboreta...Akjam. 18"Wysłane z taboreta... A to na zimę kupujesz ?
Miszka82 Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 :hiWysłane z taboreta...Akjam. 18"Wysłane z taboreta... A to na zimę kupujesz ? patrząc na rozmiar to pewnie na zime
Multis Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 :hi Wysłane z taboreta... Akjam. 18" Wysłane z taboreta... A to na zimę kupujesz ? patrząc na rozmiar to pewnie na zime Sa takie plany. Ale ja nie taki zarobas jak tutejsza elita...Wysłane z taboreta...
Miszka82 Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 no to fajrant na ten tydzień - teraz się trzeba zabrać za to co robię najlepiej Tylko mam dylemat czy czysta czy ruda, chyba ruda - kulturalnie
Multis Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Ja cisna po bro... Wysłane z taboreta... Psyyyt żywiec... Pod te koła i pakiet LED Wysłane z taboreta... Jaka cisza.... Wysłane z taboreta...
oprych Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Wkońcu coś widzę 5 dni meczenia z lewym okiem Uszkodzona rogowka wolne do końca listopada Jak ja to przeżyje Chyba zacznę składać długopisy
Miszka82 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 ranne ptaszki pany ktoś mi przyhaczył zderzak, nie ma rys ale został taki czarny ślad jakby po plastiku czy coś - jak to usunąć ?
secio84 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Bry ranne ptaszki pany ktoś mi przyhaczył zderzak, nie ma rys ale został taki czarny ślad jakby po plastiku czy coś - jak to usunąć ? Jeśli to po plastiku spróbuj benzyną extrakcyjna a powinno zejść a lakieru nie uszkodzisz
Rekomendowane odpowiedzi