stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 A ja nie liczę. Mam już kierę MULTI i pełny FIS od wczoraj! http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_b7_blb_by_akjam_1002_kolejny_zmiany_kiera_mfskora_full_fis_str_6-t102875.75.html Mówiłem już wczoraj ale, że wszyscy byli pijani :polew: To powiem jeszcze raz. Byłem wczoraj u kolegów w Bielsku i bardzo miła ekipka! Trzeba będzie ich odwiedzić bo mamy zaproszenie na grilla... spadam do roboty
akjam Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 noi niedawno wstałem witam No proszę! 11.30 a co niektórzy dopiero się budzą... :kox: Po redsach to chyba tak nie ma? :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 noi niedawno wstałem witam No proszę! 11.30 a co niektórzy dopiero się budzą... :kox: Po redsach to chyba tak nie ma? :polew: lubię sobie tak pospać mam tyle nauki że to jest nieporozumienie ...
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 noi niedawno wstałem witam No proszę! 11.30 a co niektórzy dopiero się budzą... :kox: Po redsach to chyba tak nie ma? :polew: nie ja dzis już na 8 byłem na badaniach
akjam Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 noi niedawno wstałem witam No proszę! 11.30 a co niektórzy dopiero się budzą... :kox: Po redsach to chyba tak nie ma? :polew: lubię sobie tak pospać mam tyle nauki że to jest nieporozumienie ... To najlepiej ubudzić się przed samym egzaminem! :wink4:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 nie no serio wątpię żebym dał radę zaliczyć tą szkołę cisną jak niewiem myślałem że będzie łatwiej
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Kedzior - który rok ? hehe pierwszy semestr :polew:
miron78 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 nie no serio wątpię żebym dał radę zaliczyć tą szkołę cisną jak niewiem myślałem że będzie łatwiej siedź dalej tyle na forum a napewno wszystko bedziesz umiał
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 nie no serio wątpię żebym dał radę zaliczyć tą szkołę cisną jak niewiem myślałem że będzie łatwiej siedź dalej tyle na forum a napewno wszystko bedziesz umiał chesz się mnie pozbyć ? najpierw przyjemności później obowiązki :polew:
OKO Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 nie no serio wątpię żebym dał radę zaliczyć tą szkołę cisną jak niewiem myślałem że będzie łatwiej siedź dalej tyle na forum a napewno wszystko bedziesz umiał chesz się mnie pozbyć ? najpierw przyjemności później obowiązki :polew: hehe kedzior już to słyszę trzeci raz od Ciebie. nie no pozbyc ciebie :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Luty 2010' date=' 12:41[/size']_________________________________________________ zjem śniadanie i biorę się za naukę ok wieczorem cie przepytamy z alkoholizmu :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 nie no serio wątpię żebym dał radę zaliczyć tą szkołę cisną jak niewiem myślałem że będzie łatwiej siedź dalej tyle na forum a napewno wszystko bedziesz umiał chesz się mnie pozbyć ? najpierw przyjemności później obowiązki :polew: hehe kedzior już to słyszę trzeci raz od Ciebie. nie no pozbyc ciebie :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 12:41_________________________________________________ zjem śniadanie i biorę się za naukę ok wieczorem cie przepytamy z alkocholizmu :polew: bo takie mam powiedzonko :gwizdanie: alkoholizmu się piszę popełniłeś błąd ortograficzny kolego :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi