akjam Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 No jest okazja! więc mogę się zabrać jutro do gliwic jak by ktoś jechał Zobaczę jak będzie ze mną Kędzior bo może nie będę musiał iść jutro do pracy to wtedy ruszamy! Będę
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Rafał coś też mówił że się wybiera i niewiem jeszcze Max coś mówił ale miał pełne usta czisburgerów tortilli i frytek więc go dokładnie niezrozumiałem
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 wpadajcie zapraszamy hehe Pucek napewno by się ucieszył jak by mnie zobaczył :polew:
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 wpadajcie zapraszamy hehe Pucek napewno by się ucieszył jak by mnie zobaczył :polew: jak *uj
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja mam robotę do godz 21, jak będe miał siły to podjadę i też Was uściskam
diman Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 wpadajcie zapraszamy hehe Pucek napewno by się ucieszył jak by mnie zobaczył :polew: jak *uj :polew:[br]Dopisany: 11 Luty 2010, 17:53_________________________________________________ ja mam robotę do godz 21, jak będe miał siły to podjadę i też Was uściskam wpadaj
Bulczas Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Ja jadę Kędzior więc dajesz 50zł na wahę i nie ma problemu miejsce w bagażniku się znajdzie :tongue4:
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 wpadajcie ja myślę że jakoś to przetrzymam
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Ja jadę Kędzior więc dajesz 50zł na wahę i nie ma problemu miejsce w bagażniku się znajdzie :tongue4: to tył auta będziesz miał nieźle dociążony
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Rafał coś też mówił że się wybiera i niewiem jeszcze Max coś mówił ale miał pełne usta czisburgerów tortilli i frytek więc go dokładnie niezrozumiałem aś się uczepił ty to nic nie jadłeś co to moja wina że te chmburgery do mnie mówią :gwizdanie: a co do gliwic nie wiem czy pojade teścia juto mam witać
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Ja jadę Kędzior więc dajesz 50zł na wahę i nie ma problemu miejsce w bagażniku się znajdzie :tongue4: ok to trzymaj mi miejsce Rafał Ja jadę Kędzior więc dajesz 50zł na wahę i nie ma problemu miejsce w bagażniku się znajdzie :tongue4: to tył auta będziesz miał nieźle dociążony Rafał lubi jak auto nisko siedzi wpadajcie ja myślę że jakoś to przetrzymam przywieźć ci jakieś ziółka uspokajające?
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 kędziorek ty się skup na nauce :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Rafał coś też mówił że się wybiera i niewiem jeszcze Max coś mówił ale miał pełne usta czisburgerów tortilli i frytek więc go dokładnie niezrozumiałem aś się uczepił ty to nic nie jadłeś co to moja wina że te chmburgery do mnie mówią :gwizdanie: a co do gliwic nie wiem czy pojade teścia juto mam witać teraz na spocie mało co zjadłem : wiadro coli, worek frytek i 2 tacki czisburgerów to niedużo :gwizdanie: [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 18:08_________________________________________________ kędziorek ty się skup na nauce :polew: spoko Max odpadł mi najgorszy przedmiot na ten tydzień biedna pani się rozchorowała
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 a ja własnie drugiego bronka otworzyłem o pierwszym nie wspominałem bo jeden to nawet nie warto zagadywać :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 a ja własnie drugiego bronka otworzyłem o pierwszym nie wspominałem bo jeden to nawet nie warto zagadywać :gwizdanie: Max czyżbyś coś proponował? :gwizdanie: widzę kolega mech15 tak cichutko siedzi i podgląda :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 To Kędzior zaraz na PW pośle Ci numer konta to przelejesz mi zaliczkę inaczej miejsce przepada
mech15 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 witam witam kolegów z katowic, podczytuję co tam się u was dzieje, ale żadnych ciekawych info, poza ustawką na jakąś bibę, tu nie widzę
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 To Kędzior zaraz na PW pośle Ci numer konta to przelejesz mi zaliczkę inaczej miejsce przepada hehe dobrze że niedawno była wypłata witam witam kolegów z katowic, podczytuję co tam się u was dzieje, ale żadnych ciekawych info, poza ustawką na jakąś bibę, tu nie widzę a co twoim zdaniem jest ciekawe? bo jak dla mnie to co chwilę się coś ciekawego tutaj przewija
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 witam witam kolegów z katowic, podczytuję co tam się u was dzieje, ale żadnych ciekawych info, poza ustawką na jakąś bibę, tu nie widzę tu standard d*py alkohol szkoła kędziorka i czasem ktoś coś o audi nabąknie [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 18:30_________________________________________________i żarcie
Rekomendowane odpowiedzi