Multis Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ale po 6 AM , Nocki .... Żona do męża : -Jadłeś grochówke? -tak- odbąknął mąż.... Co mówi ksiądz na pogrzebie dziwki?-------wieczne obciąganie racz jej dać panie
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pany mam z przodu zwykły zderzak w swoim sztruclu,czy jest możliwość dołożenia dokładki plus kratki z s line? Mocowania są identyczne?Czy jednak będzie z tym rzezba ?? Da sie Przod p&p z mala pomoca flexa Tyl p&p Masz opis na forum, lub lektora watku mojego padla
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 buongiorno coś dla Ciebie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/107445-slaski-bazar-sprzedamkupiezamienieoddam/page-83#entry4254456
franciszek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Buongiorno aha, mieliśmy dzisiaj jechać na ST.... to jak ? Zapraszamy Pany mam z przodu zwykły zderzak w swoim sztruclu,czy jest możliwość dołożenia dokładki plus kratki z s line? Mocowania są identyczne?Czy jednak będzie z tym rzezba ?? Da sie Przod p&p z mala pomoca flexa Tyl p&p Masz opis na forum, lub lektora watku mojego padla Danke Grzesiek buongiorno coś dla Ciebie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/107445-slaski-bazar-sprzedamkupiezamienieoddam/page-83#entry4254456 Stasiu zacny byłby szpas,ale u mnie jest problem tego typu,że kupiłem za niski samochód :grin: :grin: Miałem kupic jakiegoś dzipa lub innego suva . Dusi mnie jeden fajny modzik ,moze za jakis czas się pochwala
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 to w końcu gdzie dziś spot??????????????
Multis Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 to w końcu gdzie dziś spot??????????????W sumie kurwin u nas nie ma gdzie wora posadzic. A zima za pasem...
H4mm3R Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Multis antena zamontowana i ładnie ściąga
Multis Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Multis antena zamontowana i ładnie ściąga Ciesze się.
Bulczas Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 a miałem do was wpaść dziś ale jak Tychy to odpadam Dawno tych pijackich mord nie widziałem
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 na Kato jestem bez fury ale jak ktoś poleci to chętnie się zawinę
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 to w końcu gdzie dziś spot??????????????W sumie kurwin u nas nie ma gdzie wora posadzic. A zima za pasem... Przed chwilką też z Pajdą gadałem właśnie z uwagi na temp może dzisiaj jednak KATO (podobno w przyszłym tyg ma być cieplej) po 15 minutach marznięcia szkoda by się było zbierać z ST Ja będę z Pajdą o 19 pod SCC
Multis Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 na Kato jestem bez fury ale jak ktoś poleci to chętnie się zawinę Kaj mosz fura?Kto jeszcze z tychow leci?
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 na Kato jestem bez fury ale jak ktoś poleci to chętnie się zawinę Kaj mosz fura?Kto jeszcze z tychow leci? na bazie bo taki zapierdol że nie ma jak jej zabrać jeszcze do weekendu będzie tam stała
franciszek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Grzesiek Patryk możecie jechać ze mną,tylko jest jeden problem muszę się zawinąć po SCC .Do Petry zawitam next time .
ucho.77 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 zbierz mnie z pod Sylwii robo 18.30??
Rekomendowane odpowiedzi