Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 mam na chacie coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 jestem najebany wódą, wódą i umieram oblewasz ten wałek na cewkach. 300 papiera do przodu, yebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 jestem najebany wódą, wódą i umieram Ale że jak? Że w czwartek? jestem najebany wódą, wódą i umieram oblewasz ten wałek na cewkach. 300 papiera do przodu, yebany masz bonus za to ale nie przyjmujemy zwrotów, co chcesz czystą czy kolorową - oczywiście gadam o litrze jestem najebany wódą, wódą i umieram oblewasz ten wałek na cewkach. 300 papiera do przodu, yebany głupi ma zawsze szczęście - pierwszy raz mi się to zdarza - chyba zgłupiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 zgłaszam do moderatora - nosz k**wa bez przesady - toć to wyjdzie tyle samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 czekaj , czekaj gdzieś tu mam maila od handlarza cewkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 czekaj , czekaj gdzieś tu mam maila od handlarza cewkami damy radę łot is lofffffffff ale się najebałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Mieszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 polej Milena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jak mało kiedy pssyttt... Edit: 08:21 Edit: 08:21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Buongiorno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Piątunio się zaczął. Jutro KSW znowu płatne. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Ravu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Pany wszystkie S4 B6 miały ameliniowe obudowy lusterek?? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Herbatka z wisniowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi