akjam Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wpadnij na spota to na pewno się dowiesz ciekawych rzeczy.
diman Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Stasiu dziękuje za pozytywne załatwienie lineczki
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Stasiu dziękuje za pozytywne załatwienie lineczki nie ma sprawy
diman Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Stasiu dziękuje za pozytywne załatwienie lineczki nie ma sprawy jest sprawa jest, jeszcze raz dzięki
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) A czego byś chciał się dowiedzieć? O wyposarzeniu, silniku, diagnostyce i takie tam, począwszy od podstawowych rzeczy, wiem, że wszystko znajdę na forum ale dużo by pisać/szukać. no lepiej byś miał dystans do siebie i auta bo akurat jak staniesz koło akjam'a....to możesz się wrzodów nabawić Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Arturoo
diman Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 A czego byś chciał się dowiedzieć? O wyposarzeniu, silniku, diagnostyce i takie tam, począwszy od podstawowych rzeczy, wiem, że wszystko znajdę na forum ale dużo by pisać/szukać. no lepiej byś miał dystans do siebie i auta bo akurat jak staniesz koło akjam'a....to możesz się wrzodów nabawić e tam opowiadasz głupoty, przecież on golasa ma
Miszka82 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 po biegani i siłce + teraz zero alko Ucho było esa wysłać
fortis Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 A kolega zdradzi swoje położenie? ciekaw jestem czy jest szansa się spotkać, rzuciłem okiem na temat furmanki i widze, sporo pracy
Miszka82 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 A kolega zdradzi swoje położenie? ciekaw jestem czy jest szansa się spotkać, rzuciłem okiem na temat furmanki i widze, sporo pracy na randki umawiamy się na PW
Miszka82 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 wczoraj byłem u mojej na warsztacie, wszystko zrobione - nawet zagadała ino zapomnieli z tego wszystkiego chłodnicy wymienić i zaś kolejny weekend w piździe no ale zagadała a to już sukces, w poniedziałek ją odbieram i od razu dostanie w piz*e na zimnym
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 A kolega zdradzi swoje położenie? ciekaw jestem czy jest szansa się spotkać, rzuciłem okiem na temat furmanki i widze, sporo pracy na randki umawiamy się na PW
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 No pewnie, a co! Na spota przyjedź we wtorek to jej wszyscy damy!
Multis Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 po biegani i siłce + teraz zero alko Ucho było esa wysłać Ucho mieszkanie reza. Myślisz że na trzeżwo?Wysłane z taboreta G3
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 bankowo...jest chory gadałem z nim
Rekomendowane odpowiedzi