Horneth Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 To co to może ja dziś zacznę No to psyyt
Multis Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 To co to może ja dziś zacznę No to psyyt Jezscze możesz
stanley Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Ostatnie dni wolności hahaha ciasto było dzisiaj dobre PS. Jeszcze masz szanse, do soboty kilka dni zostało
Horneth Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Ciesze się że smakowało. Hmmm prosiłem dziś Krzycha żeby mnie na sobote do roboty zapisał no ale widzisz ... koledzy...
akjam Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Wczoraj wieczorem wracając do domu podjechałem do kumpla pod sklep a tam stoi autobus... Stoimy z kumplem pod sklepem, wychodzi kierowca z wąsikiem pod krawatem już ze sklepu i pytamy go gdzie na ta randkę jedzie a on pkazuje nam piwko i małpke i mówi, że narazie kupił HappyMeala i jeszcze nie wie gdzie na randke... Yebany! Co za pomysł...
Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Wczoraj wieczorem wracając do domu podjechałem do kumpla pod sklep a tam stoi autobus... Stoimy z kumplem pod sklepem, wychodzi kierowca z wąsikiem pod krawatem już ze sklepu i pytamy go gdzie na ta randkę jedzie a on pkazuje nam piwko i małpke i mówi, że narazie kupił HappyMeala i jeszcze nie wie gdzie na randke... Yebany! Co za pomysł... a może nockę zaczynał
akjam Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Choooy wie ale kumpel mówi, że to standardowa procedura w sensie HappyMeal.
secio84 Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 :-) tego poznajecie :-) naciepane z GT-I9195
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 siemanko Wczoraj wieczorem wracając do domu podjechałem do kumpla pod sklep a tam stoi autobus... Stoimy z kumplem pod sklepem, wychodzi kierowca z wąsikiem pod krawatem już ze sklepu i pytamy go gdzie na ta randkę jedzie a on pkazuje nam piwko i małpke i mówi, że narazie kupił HappyMeala i jeszcze nie wie gdzie na randke... Yebany! Co za pomysł... super akcja hehehe
oprych Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 :-) tego poznajecie :-) naciepane z GT-I9195 no i po co ta cała farsa teraz wszyscy będą wiedzieć ze na lato wpadają 16 - czyli dalej szorujemy brzuchem
Rekomendowane odpowiedzi