stanley Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 tytuły filmów po ślonsku Jo żech to już kajś widzioł – Deja vu Ło Pierona! – Mamma Mia Szwagier, to je ciynżko sprawa – The Mission Impossible Jak wonio baba – Zapach kobiety Chop-luftmysza – Batman A tukyj inksze: Kaj leziesz – Quo vadis… Pitło z luftem – Gone With the Wind – Przeminęło z wiatrem Lyjo fachman – Leon zawodowiec Gryfno dziołcha – Pretty Women Sosnowiec – Silent Hill Szmaterlok i Arbajciok – Motyl i Skafander Beboki i Kamraty – Potwory i spółka Na dekiel mu pizło – Psychoza Łonacznik – MacGyver Jo żech je Pónboczek – Jestem Bogiem Chopy w Czornych Ancugach – Men in Black Karlik co sie wyasił – Karol, człowiek który został papieżem Gybis – Szczęki Kosmiczno Haja – Star Wars O dwóch synkach co bachli miesionczek – O dwóch takich co ukradli księżyc Jo je na ja – Jestem na tak Zchacharzone frelki- Galerianki Chop co mo 10 lot do Abrahama – Czterdziestolatek Chop , kiery mo ruła jak żodyn – Niespotykanie spokojny człowiek Ćmi sie – Zmierzch Chachor w blaszoku – Robocop Śmiertka jako klapsznita – Śmierć jak kromka chleba Szlauchy we fligerze – Węże w samolocie Poszkryflano frela – Dziewczyna z tatuażem Łonaczenie na kecioku – Wirujący seks Co poleciało na wiyrch musi zlecieć na douł – Grawitacja Po ptokach - To już jest koniec Seblecone Frelki – Showgirls Karlik, Ty pieronie! – Och Karol Zolyty po ćmoku – Randki w ciemno Były tyż taki trocha szpetne: King Kong – Dupno Afa Dirty dancing – Bych cie broł. OBCY – GOROL Wróg u bram – Gorol w ajnfarcie
Majkel Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Siema [emoji63] tytuły filmów po ślonsku Jo żech to już kajś widzioł – Deja vu Ło Pierona! – Mamma Mia Szwagier, to je ciynżko sprawa – The Mission Impossible Jak wonio baba – Zapach kobiety Chop-luftmysza – Batman A tukyj inksze: Kaj leziesz – Quo vadis… Pitło z luftem – Gone With the Wind – Przeminęło z wiatrem Lyjo fachman – Leon zawodowiec Gryfno dziołcha – Pretty Women Sosnowiec – Silent Hill Szmaterlok i Arbajciok – Motyl i Skafander Beboki i Kamraty – Potwory i spółka Na dekiel mu pizło – Psychoza Łonacznik – MacGyver Jo żech je Pónboczek – Jestem Bogiem Chopy w Czornych Ancugach – Men in Black Karlik co sie wyasił – Karol, człowiek który został papieżem Gybis – Szczęki Kosmiczno Haja – Star Wars O dwóch synkach co bachli miesionczek – O dwóch takich co ukradli księżyc Jo je na ja – Jestem na tak Zchacharzone frelki- Galerianki Chop co mo 10 lot do Abrahama – Czterdziestolatek Chop , kiery mo ruła jak żodyn – Niespotykanie spokojny człowiek Ćmi sie – Zmierzch Chachor w blaszoku – Robocop Śmiertka jako klapsznita – Śmierć jak kromka chleba Szlauchy we fligerze – Węże w samolocie Poszkryflano frela – Dziewczyna z tatuażem Łonaczenie na kecioku – Wirujący seks Co poleciało na wiyrch musi zlecieć na douł – Grawitacja Po ptokach - To już jest koniec Seblecone Frelki – Showgirls Karlik, Ty pieronie! – Och Karol Zolyty po ćmoku – Randki w ciemno Były tyż taki trocha szpetne: King Kong – Dupno Afa Dirty dancing – Bych cie broł. OBCY – GOROL Wróg u bram – Gorol w ajnfarcie "Obcy" najlepszy [emoji1] [emoji1] [emoji1]
akjam Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Siema po piłeczce. P.S. Dobre, dobre te tytuły.
Multis Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Zaś komuś A4 dupli w tychach... Rej SK... Kurwin... Wysłane z taboreta G3
Sqizzy Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Chłopy nikt nie jeździ w okolice Warszawy? Szukam transportu kół z turzolowego garażu na mazowsze.
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Chłopy nikt nie jeździ w okolice Warszawy? Szukam transportu kół z turzolowego garażu na mazowsze.Czasem jeżdżę ,gdzieś, po coś ....nie masz jak odebrać ? Kurier za 60 to zgarnie ...zrobić cztery paczki osobne ,zabezpieczyć i sio.Gdyby cena nie zadowalała...mogę to zgarnąć ekstra od tyszaków i Ci podrzucić....zupa dla 2,5 to jakieś 500 + fatyga hmmm...2litry finki nie będzie za drogo chyba + jakieś oczywiście drobne na wydatki .... Nie wspominając o .. Czy też wal na pw jak będziesz zdecydowany Edytowane 1 Marca 2015 przez Arturoo
Mario22 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Artur zapomniałeś o kosztach lawety... Powered by LG G3s
Multis Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Artur zapomniałeś o kosztach lawety... Powered by LG G3s My to mamy w gratisie przy OC... Wysłane z taboreta G3 Gdzie 2.5 nie może, tam lawete wyślę... Wysłane z taboreta G3
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Artur zapomniałeś o kosztach lawety... Powered by LG G3s My to mamy w gratisie przy OC... Wysłane z taboreta G3 Gdzie 2.5 nie może, tam lawete wyślę... Wysłane z taboreta G3 Chyba Ty Ja se musiałem assisnace wykupić [emoji14]olew:
Multis Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Ja sie narazie lawetowalem z powodu chłodnicy... Wysłane z taboreta G3
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Ja sie narazie lawetowalem z powodu chłodnicy... Wysłane z taboreta G3 Nigdy z tak błachego powodu nie ściągałem lawety [emoji14]olew:
Rekomendowane odpowiedzi