pajda Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 mam wolne .....co przyprowadziłeś ?? znowu city ?? na fonie jestem niech wklei jak trza...bo mi android padnie odbiór fotelika.... a po drodze oględziny V8 linka poproszę od V8
stanley Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 przekonałeś mnie chcę to zrobić z ciekawości..... zadzwonię jutro do gościa PS. Niestety dla Ciebie auto w tipie bezpieczeństwo dzieciaka to podstawa w v8
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 będzie bida znaleźć manuala...w a8 jak już
stanley Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 mam wolne .....co przyprowadziłeś ?? znowu city ?? na fonie jestem niech wklei jak trza...bo mi android padnie odbiór fotelika.... a po drodze oględziny V8 linka poproszę od V8 aukcja się skończyła kilka dni temu
pajda Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 mam wolne .....co przyprowadziłeś ?? znowu city ?? na fonie jestem niech wklei jak trza...bo mi android padnie odbiór fotelika.... a po drodze oględziny V8 linka poproszę od V8 aukcja się skończyła kilka dni temu nie szkodzi ale pewnie jeszcze wisi na allegro
stanley Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 mam wolne .....co przyprowadziłeś ?? znowu city ?? na fonie jestem niech wklei jak trza...bo mi android padnie odbiór fotelika.... a po drodze oględziny V8 linka poproszę od V8 aukcja się skończyła kilka dni temu nie szkodzi ale pewnie jeszcze wisi na allegro nie było jej na allegro
Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 mam wolne .....co przyprowadziłeś ?? znowu city ?? na fonie jestem niech wklei jak trza...bo mi android padnie odbiór fotelika.... a po drodze oględziny V8 linka poproszę od V8 aukcja się skończyła kilka dni temu nie szkodzi ale pewnie jeszcze wisi na allegro nie było jej na allegro a gdzie k**wa na redtubie ?
stanley Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 mam wolne .....co przyprowadziłeś ?? znowu city ?? na fonie jestem niech wklei jak trza...bo mi android padnie odbiór fotelika.... a po drodze oględziny V8 linka poproszę od V8 aukcja się skończyła kilka dni temu nie szkodzi ale pewnie jeszcze wisi na allegro nie było jej na allegro a gdzie k**wa na redtubie ? nie wiem co to za portal
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Randkowy Każda randka dobrze się kończy [emoji14]olew:
Multis Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 Randkowy Każda randka dobrze się kończy [emoji14]olew: Jak już to naukowy... Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 Randkowy Każda randka dobrze się kończy [emoji14]olew: Jak już to naukowy...Wysłane z taboreta G3 Znawca Masz adapter z mini usb na normalne?
Multis Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Znaczy sie że kabel? Wysłane z taboreta G3
Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 tak pewnie chodziło mu o kabel ale wiesz to jest rezacz i grypsuje
Multis Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Wysłane z taboreta G3 To ja już mu żadnej gry nie dam... Wysłane z taboreta G3
Multis Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Tak o kabel Chodzi Może i mam. Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 to tak dla jasności chodzi o to http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/49/62/91/53/4962915323
Rekomendowane odpowiedzi