Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no to bęc! zdrówko :> jakie panowie macie plany na dzisiaj?
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no to bęc! zdrówko :> jakie panowie macie plany na dzisiaj? oglądam olimpiade, piję piwko, a później spać - nuda
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no ale tak do 24 to wytrzymasz? no jaha
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no ale tak do 24 to wytrzymasz? no jaha ja to czuję że po 3 browcu to już będę miał elegansioo ehehe
Seski Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ja juz pod stalym pradem ale plany marne dwa drinki wypite ide spac za chwile
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Max to już pewnie zasnął na klawiaturze... albo kontakt mu znowu fika
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ja juz pod stalym pradem ale plany marne dwa drinki wypite ide spac za chwile uu słabiak Max to już pewnie zasnął na klawiaturze... albo kontakt mu znowu fika obstawiam że wyrwał kontakt idę po 2 piwko
Seski Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 moze i slabiak ale wyspac sie kiedys trzeba a rano wstac tez bedzie trzeba... :/ i jeszcze poranna wycieczka polskimi drogami ktore sa biale bo zima zaskoczyla drogowcow... mmm miodzio
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 kiedy w końcu odbierasz furkę? bo trzeba go upalić zamienimy sie na chwilę poznasz co to znaczy koks z samego dołu przy okazji sprawdzimy czy Kamil sie postarał
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 kiedy w końcu odbierasz furkę? bo trzeba go upalić zamienimy sie na chwilę poznasz co to znaczy koks z samego dołu nom podobno w poniedziałek hehe nom wkońcu muszę dosiąść twoją maszyne ehhee
Seski Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 hmm nie bede wam chlopaki przeszkadzal i klade sie trzymejcie sie do wtorku
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 kiedy w końcu odbierasz furkę? bo trzeba go upalić zamienimy sie na chwilę poznasz co to znaczy koks z samego dołu nom podobno w poniedziałek hehe nom wkońcu muszę dosiąść twoją maszyne ehhee może znowu przyjedzie dawids :gwizdanie: chyba że przyjadą do niego geodeci lub będzie zrzucał węgiel [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 22:45_________________________________________________ hmm nie bede wam chlopaki przeszkadzal i klade sie trzymejcie sie do wtorku do zoba! :>
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 hmm nie bede wam chlopaki przeszkadzal i klade sie trzymejcie sie do wtorku trzymaj się odziwo Stanley twoim jeszcze niejeździłem nawet jako pasażer hehe
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no a Ty sie załapiesz w końcu na ten zimowy wyjazd??
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no a Ty sie załapiesz w końcu na ten zimowy wyjazd?? jestem 3 osobą w kolejce do poniedziałku jest termin zapłatych dla tych którzy się niedawno dostali, liczę po cichu że się uda :gwizdanie:
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no a Ty sie załapiesz w końcu na ten zimowy wyjazd?? jestem 3 osobą w kolejce do poniedziałku jest termin zapłatych dla tych którzy się niedawno dostali, liczę po cichu że się uda :gwizdanie: za pół ceny to możemy Cie przygarnąć ...ale ja spię w środku
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 no a Ty sie załapiesz w końcu na ten zimowy wyjazd?? jestem 3 osobą w kolejce do poniedziałku jest termin zapłatych dla tych którzy się niedawno dostali, liczę po cichu że się uda :gwizdanie: za pół ceny to możemy Cie przygarnąć ...ale ja spię w środku hehe ja bym proponował w środku Basię co by nas o gejostwo nieposądzili :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 chciałbyś świntuchu ee ja tam przecież niejestem napaleńcem
Rekomendowane odpowiedzi