stanley Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 sprawdzałeś może tą Nokie E52 ?
Multis Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 sprawdzałeś może tą Nokie E52 ?Mozliwe ze jutro rano siade do niej. A jak moje zapytanie? Wysłane z taboreta G3
stanley Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 po ostatnim użyciu leżał w szufladzie prawie 2 lata, a teraz telefonu nie można włączyć
Multis Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 po ostatnim użyciu leżał w szufladzie prawie 2 lata, a teraz telefonu nie można włączyć Dość awaryjny model. Byłeś w pracy? Wysłane z taboreta G3
stanley Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 nie byłem awaryjny ? mój działał bez zarzutu
Multis Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 nie byłem awaryjny ? mój działał bez zarzutu No wlasnie. Działał... Wysłane z taboreta G3
Miszka82 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Tychy jutro od ok 10 jestem na garage - drobne prace - do serii jak ktoś chęny to zapraszam, Multis podjedź Turzol weź to o czym dziś gadałeś - kątowniki czy jakoś tam do sprysków Będę miał kabel jakby ktoś chciał podjechać Trzecia łyszka wjechała - tydzień nie piłem nic alko
ucho.77 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Stanley wyślij mi numer do naszego mechanika z aso
turzol Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Tychy jutro od ok 10 jestem na garage - drobne prace - do serii jak ktoś chęny to zapraszam, Multis podjedź Turzol weź to o czym dziś gadałeś - kątowniki czy jakoś tam do sprysków Będę miał kabel jakby ktoś chciał podjechać Trzecia łyszka wjechała - tydzień nie piłem nic alko wbijam. Multis zabierz kabel
Miszka82 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) A nie wybiera sie ktoś rano na Kato? ale w niedziele, a co trza Cie odebrać ? skąd ? o której ? Edytowane 8 Maja 2015 przez Miszka82
Rekomendowane odpowiedzi