Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 hhehe Rafał wiesz w razie czego dzwoń hehe wyjdę z tobą hehehe :drunk Daleko nie mamy do siebie więc można cześciej wyskoczyć na jakieś piwko
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 hhehe Rafał wiesz w razie czego dzwoń hehe wyjdę z tobą hehehe :drunk Daleko nie mamy do siebie więc można cześciej wyskoczyć na jakieś piwko jestem za
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 hhehe Rafał wiesz w razie czego dzwoń hehe wyjdę z tobą hehehe :drunk Daleko nie mamy do siebie więc można cześciej wyskoczyć na jakieś piwko jestem za Tylko niech się cieplej zrobi :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 wkońcu przebrnołem przez stony tego spamu standard chlanie d*py chlanie d*py audi d*py d*py chlanie a ja panowie niestety nie posmarowałem dziś musiałem za kierowcę robić ale to nic jakoś ostatnio nie czyję pożadania do alkoholu siły zbieram na Bukowine
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 hhehe Rafał wiesz w razie czego dzwoń hehe wyjdę z tobą hehehe :drunk Daleko nie mamy do siebie więc można cześciej wyskoczyć na jakieś piwko jestem za Tylko niech się cieplej zrobi :gwizdanie: nom teraz to by sobie człowiek mógł jeszcze złamać nogę wracając z baru po takich zaśnieżonych chodnikach :gwizdanie:
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 to w jakie dni będą te dwuosobowe spoty w Sosnowcu??
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 A co kupujemy w ogóle na Bukowine :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 23:41_________________________________________________ to w jakie dni będą te dwuosobowe spoty w Sosnowcu?? W czwartki razem z EŁU
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 wkońcu przebrnołem przez stony tego spamu standard chlanie d*py chlanie d*py audi d*py d*py chlanie a ja panowie niestety nie posmarowałem dziś musiałem za kierowcę robić ale to nic jakoś ostatnio nie czyję pożadania do alkoholu siły zbieram na Bukowine spoko podszkolisz się 6.03 [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 23:42_________________________________________________ to w jakie dni będą te dwuosobowe spoty w Sosnowcu?? od poniedziałku do piątku i w sobotę i niedzielę też :polew: [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 23:43_________________________________________________ohh żuberekkkkkkkk
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 wkońcu przebrnołem przez stony tego spamu standard chlanie d*py chlanie d*py audi d*py d*py chlanie a ja panowie niestety nie posmarowałem dziś musiałem za kierowcę robić ale to nic jakoś ostatnio nie czyję pożadania do alkoholu siły zbieram na Bukowine spoko podszkolisz się 6.03 [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 23:42_________________________________________________ to w jakie dni będą te dwuosobowe spoty w Sosnowcu?? od poniedziałku do piątku i w sobotę i niedzielę też :polew: to mi pasuje
Maxito Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 halo panowie jestem czemu mnie nikt nie wita :shocked: ;(
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 halo panowie jestem czemu mnie nikt nie wita :shocked: ;( Przecież byłeś już witany dziś :polew:
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 halo panowie jestem czemu mnie nikt nie wita :shocked: ;( Przecież byłeś już witany dziś :polew: ze dwa razy conajmniej
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ale jakoś tak oschle z cyferkami byłeś fajniejszy
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ale jakoś tak oschle i wujek KędziSan też cię przywita
Maxito Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 coś mnie wkrecacie :mysli: dwa razy dobra zgaduje co tam pany dobrego adaś ma srebro spoko zasłużył gość [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 23:50_________________________________________________stanley kędziorek ogolić sie bo drapieciec :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 23:50_________________________________________________stanley kędziorek ogolić sie bo drapieciec :polew: gdzie na jajkach się mamy ogolić ? :polew:
Maxito Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 [br]Dopisany: 13 Luty 2010, 23:50_________________________________________________stanley kędziorek ogolić sie bo drapieciec :polew: gdzie na jajkach się mamy ogolić ? :polew: a jajami mi buziaczki przesyłasz ??? chyba nie
Rekomendowane odpowiedzi