akjam Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 siema wszystkim jestem nowy i mam takie pytanko gdzie organizujecie jakieś zloty w katowicach ? Wszystko w pierwszym poście... jak pogoda nie pozwala to zielony parking pod SCC
afroo. Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Dzięki za szybkiego spota! Afroo miło było poznać Podziękował. Petra będzie następnym razem jak wygospodaruję więcej czasu. ; )
akjam Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 No wczoraj szybka piłka była i mało ludzi ale następnym razem może dopisze pogoda i zrobi się jakiegoś grilla.
franciszek Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Grzesiek jednak u Krzyska trzeba zbić szybę. Bo wyjęcie baterii z kluczyka na chwilę nic nie da
stanley Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Grzesiek jednak u Krzyska trzeba zbić szybę. Bo wyjęcie baterii z kluczyka na chwilę nic nie da a co się stało ?
ucho.77 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Szuka już w swoim roku Kumpel stracił kluczyk,a drugi nie był używany i ni uja nie ma jak wejść do auta wejść A wkładkę z drzwi odołączył od zamka Żeby auta mu nie ebneli Frans w którym miejscu na F mieszkasz? Edytowane 27 Maja 2015 przez ucho.77
stanley Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 To chyba lepiej i taniej zadzwonić po jakieś awaryjne otwieranie
ucho.77 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Stanley ni ma jak zamek drzwi odcięty,klapa bez wkładki, a od środka b6/7 ni uja nie da się otworzyć Musiałby przekręcić kluczyk,żeby z przełącznika blokady szlo otworzyć ale to już Hudiniego by trzeba bylo
franciszek Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Szuka już w swoim roku Kumpel stracił kluczyk,a drugi nie był używany i ni uja nie ma jak wejść do auta wejść A wkładkę z drzwi odołączył od zamka Żeby auta mu nie ebneli Frans w którym miejscu na F mieszkasz? Mieszkałem tam gdzie Krzychu Teraz na kwadracie obok Szpitala Wojewódzkiego Koleś się rozmyślił jednak szkoda pójdzie z polisy
pajda Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 hmm co tu wybrać piwko czy drina do meczu ?
ucho.77 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Mialem zagadkę skąd ty tego mojego osła znasz To musisz poprawić ,albo czujniki popsuć ja kończę drugie i finisz o 4tej trza gnic pod scc
Arturoo Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 hmm co tu wybrać piwko czy drina do meczu ?Drina ....jakby co to mam zmrożoną ...także tego
Rekomendowane odpowiedzi