krolu Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 10:25_________________________________________________Panowie brać- najlepiej porezane b6 na forum: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11501318
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 10:25_________________________________________________Panowie brać- najlepiej porezane b6 na forum: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11501318 Jakbym miał kasę to ani bym się nie zastanawiał :gwizdanie:
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 10:25_________________________________________________Panowie brać- najlepiej porezane b6 na forum: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11501318 Jakbym miał kasę to ani bym się nie zastanawiał :gwizdanie: cos ty z tym nikiem zrobil :gwizdanie: czy ty aby nie miales sie tylko pozbyc cyferek
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 cos ty z tym nikiem zrobil :gwizdanie: czy ty aby nie miales sie tylko pozbyc cyferek No zmieniłem na nowszy model Kędzior zrobił sobie lifting a ja chciałem być orginalny
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 co tam ludziska Siema pijoku hehe a tam od razu pijoku :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 co tam ludziska Siema pijoku hehe a tam od razu pijoku :gwizdanie: No dobra początkowy żulu może być
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 cos ty z tym nikiem zrobil :gwizdanie: czy ty aby nie miales sie tylko pozbyc cyferek No zmieniłem na nowszy model Kędzior zrobił sobie lifting a ja chciałem być orginalny [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 10:50_________________________________________________ty bulczas ale musze spytac jak oka o geneze tego niku
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 cos ty z tym nikiem zrobil :gwizdanie: czy ty aby nie miales sie tylko pozbyc cyferek No zmieniłem na nowszy model Kędzior zrobił sobie lifting a ja chciałem być orginalny [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 10:50_________________________________________________ty bulczas ale musze spytac jak oka o geneze tego niku :szukaj: Było już parę stron wcześniej
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 cos ty z tym nikiem zrobil :gwizdanie: czy ty aby nie miales sie tylko pozbyc cyferek No zmieniłem na nowszy model Kędzior zrobił sobie lifting a ja chciałem być orginalny [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 10:50_________________________________________________ty bulczas ale musze spytac jak oka o geneze tego niku :szukaj: Było już parę stron wcześniej domyslam sie ze bylo ale nie bylo mnie wczoraj i nie dam rady nadrobic tych 20 stron ktore tu u was pekly wiec bede musial zyc w niewiedzy
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 cos ty z tym nikiem zrobil :gwizdanie: czy ty aby nie miales sie tylko pozbyc cyferek No zmieniłem na nowszy model Kędzior zrobił sobie lifting a ja chciałem być orginalny [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 10:50_________________________________________________ty bulczas ale musze spytac jak oka o geneze tego niku :szukaj: Było już parę stron wcześniej domyslam sie ze bylo ale nie bylo mnie wczoraj i nie dam rady nadrobic tych 20 stron ktore tu u was pekly wiec bede musial zyc w niewiedzy No dobra nie będę ch..em i przypomnę Mam ksywę ogólnie Buła i w pracy zawołał na mnie jeden koleś Bulczas no i tak wymyśliłem że sobie zmienie tutaj tak :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Luty 2010, 10:58_________________________________________________Dzisiaj musimy zostawić Bielsko w tyle :gwizdanie:
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 cos ty z tym nikiem zrobil :gwizdanie: czy ty aby nie miales sie tylko pozbyc cyferek No zmieniłem na nowszy model Kędzior zrobił sobie lifting a ja chciałem być orginalny [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 10:50_________________________________________________ty bulczas ale musze spytac jak oka o geneze tego niku :szukaj: Było już parę stron wcześniej domyslam sie ze bylo ale nie bylo mnie wczoraj i nie dam rady nadrobic tych 20 stron ktore tu u was pekly wiec bede musial zyc w niewiedzy No dobra nie będę ch..em i przypomnę Mam ksywę ogólnie Buła i w pracy zawołał na mnie jeden koleś Bulczas no i tak wymyśliłem że sobie zmienie tutaj tak :gwizdanie: dzieki za wyjasnienie spoko ma to jakis sens nie tak jak oko :nabijasie:
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 dzieki za wyjasnienie spoko ma to jakis sens nie tak jak oko :nabijasie A pisałem wczoraj do Oka że bardzo się lubicie
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 no to nie bedzie chyba problem bo oni w poruwnaniu do was nie spamuja nic :> :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Dzisiaj musimy zostawić Bielsko w tyle tu wszedzie jakies wyscigi szczurow :gwizdanie:
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 dzieki za wyjasnienie spoko ma to jakis sens nie tak jak oko :nabijasie A pisałem wczoraj do Oka że bardzo się lubicie nie no oko czai ze to wszystko to zarciki
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Hehe no raczej Oka nie bierze tego na serio :gwizdanie:
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Hehe no raczej Oka nie bierze tego na serio :gwizdanie: jakby bral to naserio to pewnie bym juz w szpitalu wyladowal
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 a ja za niedługo wyruszam do krk na zajęcia
Rekomendowane odpowiedzi