akjam Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 No to spadam powoli na chatę Do później
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ja w trasie.....pajdowy licznik ciągle gonię Teraz jest ciut szybszy więc mam prościej
jhimo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Możecie podać jeszcze raz linka do sprzedawcy który ma te nieori moduły DRL ? z góry dzieki ps nie jestem pewny czy tu ktoś wrzucał linka czy na gliwickich
franciszek Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Witam Soczewki z b8 oraz nowe żarniki z postojówkami od Tomnika I H7 -ki wymienione nareszcie w nocy widza kaj jada Michał wymieniłem moduł zegara i antenka wróciła
Ravu Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Pany, takie pytanie techniczne: Czy jak po ładowaniu podłącze ponownie akumulator, będę musiał coś w aucie ustawiać? Mam na myśli czy mu się coś pochrzani?
pajda Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Pany, takie pytanie techniczne: Czy jak po ładowaniu podłącze ponownie akumulator, będę musiał coś w aucie ustawiać? Mam na myśli czy mu się coś pochrzani? Może a nie musi, nie wiem czy kluczyk do auta ci się nie rozkoduje Możecie podać jeszcze raz linka do sprzedawcy który ma te nieori moduły DRL ? z góry dzieki ps nie jestem pewny czy tu ktoś wrzucał linka czy na gliwickich Wpisz na allegro moduł drl i daj lokalizacja łódź [emoji6] Witam Soczewki z b8 oraz nowe żarniki z postojówkami od Tomnika I H7 -ki wymienione nareszcie w nocy widza kaj jada Michał wymieniłem moduł zegara i antenka wróciła Masz nr modułu do zegara? Brales nowke? Też muszę porządek zrobić z lampami. Jak te adaptery? Podeślij jeszcze raz namiar na adaptery i jakie koszta tych soczewek może być na pw.
franciszek Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Pany, takie pytanie techniczne: Czy jak po ładowaniu podłącze ponownie akumulator, będę musiał coś w aucie ustawiać? Mam na myśli czy mu się coś pochrzani? Może a nie musi, nie wiem czy kluczyk do auta ci się nie rozkoduje Możecie podać jeszcze raz linka do sprzedawcy który ma te nieori moduły DRL ? z góry dzieki ps nie jestem pewny czy tu ktoś wrzucał linka czy na gliwickich Wpisz na allegro moduł drl i daj lokalizacja łódź [emoji6] Witam Soczewki z b8 oraz nowe żarniki z postojówkami od Tomnika I H7 -ki wymienione nareszcie w nocy widza kaj jada Michał wymieniłem moduł zegara i antenka wróciła Masz nr modułu do zegara? Brales nowke?Też muszę porządek zrobić z lampami. Jak te adaptery? Podeślij jeszcze raz namiar na adaptery i jakie koszta tych soczewek może być na pw. Zabieraj adaptery bo ostatni komplet Nowy moduł 150zł Za uzywke dałem 40 pln-ów Leci PW Edytowane 10 Czerwca 2015 przez franciszek
morsik26 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 No to zaczynamy ze szwagrem wymianę sprzęgła w mojej czarnuli...
Ravu Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Pany, takie pytanie techniczne: Czy jak po ładowaniu podłącze ponownie akumulator, będę musiał coś w aucie ustawiać? Mam na myśli czy mu się coś pochrzani? Może a nie musi, nie wiem czy kluczyk do auta ci się nie rozkoduje No fajnie . A gdyby padł to co trzeba zrobić, bądź gdzie się udać?
pajda Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Pany, takie pytanie techniczne: Czy jak po ładowaniu podłącze ponownie akumulator, będę musiał coś w aucie ustawiać? Mam na myśli czy mu się coś pochrzani? Może a nie musi, nie wiem czy kluczyk do auta ci się nie rozkoduje No fajnie . A gdyby padł to co trzeba zrobić, bądź gdzie się udać? na spota
Ravu Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Pany, takie pytanie techniczne: Czy jak po ładowaniu podłącze ponownie akumulator, będę musiał coś w aucie ustawiać? Mam na myśli czy mu się coś pochrzani? Może a nie musi, nie wiem czy kluczyk do auta ci się nie rozkoduje No fajnie . A gdyby padł to co trzeba zrobić, bądź gdzie się udać? na spota Byda za tydzień .
Rekomendowane odpowiedzi