Ravu Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Horneth GRATULACJE ! Psyt jaki romantyk no to psyt woda mineralna Panowie, ktoś zna może tą firmę? http://www.best-performance.pl a co tam wymysliłeś ?? Zrobiliby mi program na 140 z wywaleniem DPF'a. A pytam dlatego czy ktoś może coś działał u nich
akjam Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Panowie, ktoś zna może tą firmę? http://www.best-performance.pl Przeca to jest Wojtka z Jeleniej Góry tzn. Już z Czewy Wojtsen
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Panowie szukam auta dla kumpla do 3000 tyś zł. :ph34r: :ph34r: w automacie i w gazie :ph34r: :ph34r: Wiem wiem cięzka sprawa,ale moze ktoś coś .... Podziękował w tej cenie to raczej rower w nie auto i to rower też bez szału ot, takie minimum
Mario22 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Nie koniecznie rower za tyle ... Ja mam kosiarke za tyle i ma tylny napęd i sporo mocy jak na kosiarke ...
franciszek Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Panowie szukam auta dla kumpla do 3000 tyś zł. :ph34r: :ph34r: w automacie i w gazie :ph34r: :ph34r: Wiem wiem cięzka sprawa,ale moze ktoś coś .... Podziękował w tej cenie to raczej rower w nie auto i to rower też bez szału ot, takie minimum Panowie ja sobie zdaje sprawę,że za taką flotę nie kupi cukiereczka. Ale nie każdego stać na droższe auto. . Miałem golfa II i nie narzekałem latało się nim elegancko
turzol Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Plany gdzie felgi alu wyprostuje? Tylko nie Deloch bo już od nich wróciły krzywe Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Panowie szukam auta dla kumpla do 3000 tyś zł. :ph34r: :ph34r: w automacie i w gazie :ph34r: :ph34r: Wiem wiem cięzka sprawa,ale moze ktoś coś .... Podziękował moje B6 ? ja miałem nie pić do odwołania po wczorajszym gryllu, a skończyło się tak że o 9 przyjąłem pierwsze piwko ( tak pijam ale tylko na kaca - czyli dziennie ) i tak leczyłem się piwem do 16 i przeszedłem na level 2 zimna wódeczka ajjjjjjjjjjjjj
Horneth Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Turzol wal do aluexpres w TG moje wyprostowali aż miło tylko ugadaj się z gościem na konkretną cene i nich wystawi Ci świstek na usługe z ceną bo lubi zapominać na ile się ugadywał z klientem.
Polko_V Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Panowie szukam auta dla kumpla do 3000 tyś zł. :ph34r: :ph34r: w automacie i w gazie :ph34r: :ph34r: Wiem wiem cięzka sprawa,ale moze ktoś coś .... Podziękował moje B6 ? ja miałem nie pić do odwołania po wczorajszym gryllu, a skończyło się tak że o 9 przyjąłem pierwsze piwko ( tak pijam ale tylko na kaca - czyli dziennie ) i tak leczyłem się piwem do 16 i przeszedłem na level 2 zimna wódeczka ajjjjjjjjjjjjj Miszka...Ty mój guru
Miszka82 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 pije tą wódę i piję i nic Horneth gratulacje
akjam Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Mojemu Kumplowi też tam prostowali ale okazało się, że były popękane (po poprzednim prostowaniu i trzeba było spawać) i nagle policzyli więcej niż była umowa. Poza tym czekał dość długo... każdy fachowiec jest taki sam. Jak zostawiasz coś do roboty to wszystko pięknie a później termin się wydłuża, cena inna (bo nagle coś innego wyskoczyło), etc. Nie wiadomo na co trafisz.
Horneth Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Miszka Ucho dzięki ! akjam ja czekałem u nich na prostowanie 4 felg i 4 rantów ok 1.5tygodnia tak jak było ustalone ale znów przy lakierowaniu im się wydłużył termin o 3tygodnie...
akjam Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 No właśnie przy lakierowaniu się mocno przedłużyło
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 pije tą wódę i piję i nic Też nie wytrzymałem presji ....zdrowie
pajda Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Plany gdzie felgi alu wyprostuje? Tylko nie Deloch bo już od nich wróciły krzywe Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka zapytaj arturoo w bielsku miał mega gościa co takie coś ogarnia
stanley Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Plany gdzie felgi alu wyprostuje? Tylko nie Deloch bo już od nich wróciły krzywe Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka mam namiar na gościa z Mysłowic jeśli chcesz ( tylko prostowanie, bez malowania)
Rekomendowane odpowiedzi