Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 To Kędzior na pewno zaliczysz egzaminy jak po 0,7 pisałeś liczę że anioł stróż mi pomoże :polew: :polew: a jak nie to wiesz mówiłem co myślę na ten temat w piątek No pewnie luzik
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 To Kędzior na pewno zaliczysz egzaminy jak po 0,7 pisałeś liczę że anioł stróż mi pomoże :polew: :polew: a jak nie to wiesz mówiłem co myślę na ten temat w piątek No pewnie luzik wogóle masakra na tych studiach to tylko moja ekipa piję a inni nic nie piją jakieś dziwaki i BB pojechane
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 To Kędzior na pewno zaliczysz egzaminy jak po 0,7 pisałeś liczę że anioł stróż mi pomoże :polew: :polew: a jak nie to wiesz mówiłem co myślę na ten temat w piątek No pewnie luzik wogóle masakra na tych studiach to tylko moja ekipa piję a inni nic nie piją jakieś dziwaki i BB pojechane Wy jesteście normalni a oni są z innej planety Katowice góra
stanley Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 To Kędzior na pewno zaliczysz egzaminy jak po 0,7 pisałeś liczę że anioł stróż mi pomoże :polew: :polew: a jak nie to wiesz mówiłem co myślę na ten temat w piątek No pewnie luzik wogóle masakra na tych studiach to tylko moja ekipa piję a inni nic nie piją jakieś dziwaki i BB pojechane Wy jesteście normalni a oni są z innej planety Katowice góra [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 18:06_________________________________________________idę się z małżonką przewietrzyć
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 wódka wódka hehehehe wódka musi być hehe normalnie mam taka bangle że sobie pod tańcowywuje w pokoju
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 wódka wódka hehehehe wódka musi być hehe normalnie mam taka bangle że sobie pod tańcowywuje w pokoju no widze ze wypad dodal ci kopa :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 wódka wódka hehehehe wódka musi być hehe normalnie mam taka bangle że sobie pod tańcowywuje w pokoju no widze ze wypad dodal ci kopa :gwizdanie: no a jak hehehe normalnie to bym poszedł gdzie do baru i KO zaliczył hehehe [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 18:16_________________________________________________walentynki komunistyczne święto :polew: :polew:
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 wódka wódka hehehehe wódka musi być hehe normalnie mam taka bangle że sobie pod tańcowywuje w pokoju no widze ze wypad dodal ci kopa :gwizdanie: no a jak hehehe normalnie to bym poszedł gdzie do baru i KO zaliczył hehehe [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 18:16_________________________________________________walentynki komunistyczne święto :polew: :polew: jakie komunistyczne z jameryki przyszlo
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 wszystko co z jameryki to komunistyczne :polew:
diman Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 wszystko co z jameryki to komunistyczne :polew: spadam z moja pania do tego kina narty
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 wszystko co z jameryki to komunistyczne :polew: spadam z moja pania do tego kina narty miłej zabawy ja sobie posiedzę na forum sam ...
keżor Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 wszystko co z jameryki to komunistyczne :polew: spadam z moja pania do tego kina narty miłej zabawy ja sobie posiedzę na forum sam ... ja też jestem
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 wszystko co z jameryki to komunistyczne :polew: spadam z moja pania do tego kina narty miłej zabawy ja sobie posiedzę na forum sam ... ja też jestem hehe Keżor gdzie idziemy na walentynki jako samotni jeźdźcy?
keżor Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 wszystko co z jameryki to komunistyczne :polew: spadam z moja pania do tego kina narty miłej zabawy ja sobie posiedzę na forum sam ... ja też jestem hehe Keżor gdzie idziemy na walentynki jako samotni jeźdźcy? tam gdzie będą nas chcieli do sfinksa
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 albo do queens napewno nas tam jaka pokocha
keżor Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 chociaż jak patrze do portfela to sądze , że mnie żadna nie pokocha
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 chociaż jak patrze do portfela to sądze , że mnie żadna nie pokocha hehehe na początku nas pokochają a po godzinie znienawidzą :polew:
keżor Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 chociaż jak patrze do portfela to sądze , że mnie żadna nie pokocha hehehe na początku nas pokochają a po godzinie znienawidzą :polew: a przecież ślady pobicia sie zagoją kiedyś
Kędzior Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 chociaż jak patrze do portfela to sądze , że mnie żadna nie pokocha hehehe na początku nas pokochają a po godzinie znienawidzą :polew: a przecież ślady pobicia sie zagoją kiedyś zamoczymy i od razu choduuu hehhee :polew:
keżor Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 chociaż jak patrze do portfela to sądze , że mnie żadna nie pokocha hehehe na początku nas pokochają a po godzinie znienawidzą :polew: a przecież ślady pobicia sie zagoją kiedyś zamoczymy i od razu choduuu hehhee :polew: no chyba , że pojadymy pod jakąś remize i coś sie taniej wychaczy
Rekomendowane odpowiedzi