krolu Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Kanar nie daleko stoją "chętne" Panie 70 zł i będzie i to pierwsze :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 siema, spotujecie sie dzisiaj??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 spotujemy , ale ja sie troche spóźnie , bo musze do żor jechać na chwile, niestety tak sie złożyło niefartownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 to i ja sie dzisiaj u Was pokaze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 to konkret dziś będzie coś czuje Krolu.. a masz zdjęcia tych "chętnych" (ewentualnie mogą być linki do naszej klasy ) bo lubie wiedzieć na co wydaje 70zł (przecież to prawie cena termostatu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 No i co tam Panowie i Panie? Ja dopiero teraz skończyłem pracę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Panowie dzieki za spota, milo bylo poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 no gdyby wszyscy zgrali sie w czasie to byłoby dziś 21 aut.. a tak w szczytowym momencie było 18 tak czy siak dzięki Wszystkim za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 ja też - dzięki za mega zlocik - szkoda że tylko wyjątkowo ten wtorek mogłem podjechać Ilośc autek była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Rowniez dzieki za spota zdjecia bede jak beda, mam nadzieje, ze cos z tego wyszlo naszego ustawiania sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 z rana, przewalona a pogoda jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 ale żeście się rozpisali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Trzeba by się dobudzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 simka panowie z rana w ten środowy piękny dziń wsystkim któży byli na wczorajszym spocie txn :good: miło było popatrzeć na taką ilość autek gdyby byli jeszcze ci co zwykle byłoby nas jeszcze więcej ale ze spota na spota jest nas coraz więcej czester za sesje zdjęciową panowie ja myślę że teraz my musimy w piątek wpaść do gliwic do nich i sie odwdzięczyć za frekwencję nie może byc tak że tylko oni do nas tylko i my mósimy wyjeżdżać do ziomali z gliwic więc otwieram liste na piątek kto sie pisze? a godzine już ustalimy jak będzie ekipa czekam na chętnych na 100% będę ja , krolu, keżor ... kto nastepny???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Chętnie Panowie ale ja pracuje do 21ej... Tak jak i wczoraj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 dam znać jutro czy dam rady czy nie.. bo wybrałbym się chętnie ale nie wiem jak z czasem będzie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 widzę, ża ja z zutomatu zostałem dopisany... niestety nie pojawię się w piątek w Gliwicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 widzę, ża ja z zutomatu zostałem dopisany... niestety nie pojawię się w piątek w Gliwicach krolu no co ty ściemniasz głownego gliwiczanina nie będzie może jakoś to przeżyjemy czemu cie ma nie być [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 10:49_________________________________________________ dam znać jutro czy dam rady czy nie.. bo wybrałbym się chętnie ale nie wiem jak z czasem będzie jeszcze kanar spokojnie bedziemy jechać około 19 bo i ja wcześniej nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi