franciszek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Tychy leci ktoś dzisiaj na Kato?
Ravu Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Kto się dziś melduje na grillu? Obecny
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 ja jeszcze nie wiem, odbieram ich po robocie od dziadków - zobaczymy w jakim będą stanie
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Za mnie jedną kiełbasę zjedzcie bo ja niestety nie mogę
pajda Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Za mnie jedną kiełbasę zjedzcie bo ja niestety nie mogę Zjem nawet 2 [emoji6] Ps. Dalej poza domem?
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Za mnie jedną kiełbasę zjedzcie bo ja niestety nie mogę Zjem nawet 2 [emoji6] Ps. Dalej poza domem? niestety ale dzisiaj niusy zawitaly na wizycie lekarskiej, że w piątek mnie puszczą w końcu
pajda Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Za mnie jedną kiełbasę zjedzcie bo ja niestety nie mogę Zjem nawet 2 [emoji6] Ps. Dalej poza domem? niestety ale dzisiaj niusy zawitaly na wizycie lekarskiej, że w piątek mnie puszczą w końcu [emoji106]
stanley Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Za mnie jedną kiełbasę zjedzcie bo ja niestety nie mogę Zjem nawet 2 [emoji6]Ps. Dalej poza domem? niestety ale dzisiaj niusy zawitaly na wizycie lekarskiej, że w piątek mnie puszczą w końcu no i git
KoJ@K Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Panowie ma ktos mozliwosc pozyczenia bagaznika i boxa dachowego na 10-12 dni?
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Za mnie jedną kiełbasę zjedzcie bo ja niestety nie mogę Zjem nawet 2 [emoji6]Ps. Dalej poza domem? niestety ale dzisiaj niusy zawitaly na wizycie lekarskiej, że w piątek mnie puszczą w końcu no i git przynajmniej będziemy mogli zjeść kebaba w cywilizowanym miejscu
Arturoo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Joł z bajtlem ktoś będzie ?Hmmm jest taka opcja Za mnie jedną kiełbasę zjedzcie bo ja niestety nie mogę Zjem nawet 2 [emoji6] Ps. Dalej poza domem? niestety ale dzisiaj niusy zawitaly na wizycie lekarskiej, że w piątek mnie puszczą w końcu ....Kacha wie ? ..daj jej znać by tą imprezkę przesunęła jednak Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Arturoo
diman Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Joł z bajtlem ktoś będzie ?Hmmm jest taka opcja Za mnie jedną kiełbasę zjedzcie bo ja niestety nie mogę Zjem nawet 2 [emoji6] Ps. Dalej poza domem? niestety ale dzisiaj niusy zawitaly na wizycie lekarskiej, że w piątek mnie puszczą w końcu ....Kacha wie ? ..daj jej znać by tą imprezkę przesunęła jednak Ona niestety zapiepsza w robocie na naszą rodzinę teraz, ktoś w końcu musi nas wyżywić Joł z bajtlem ktoś będzie ?Hmmm jest taka opcja Za mnie jedną kiełbasę zjedzcie bo ja niestety nie mogę Zjem nawet 2 [emoji6] Ps. Dalej poza domem? niestety ale dzisiaj niusy zawitaly na wizycie lekarskiej, że w piątek mnie puszczą w końcu ....Kacha wie ? ..daj jej znać by tą imprezkę przesunęła jednak Ona niestety zapiepsza w robocie na naszą rodzinę teraz, ktoś w końcu musi nas wyżywić Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez diman
morsik26 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Chłopaki a dojedzie się dziś na spota normalnie,bo w końcu jest to Tour de Polone?
pajda Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Chłopaki a dojedzie się dziś na spota normalnie,bo w końcu jest to Tour de Polone?O tej porze to już będzie po TdP
Rekomendowane odpowiedzi