pajda Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 cześć mordeczki Chyba było co wczoraj żeś taki uradowany
Kędzior Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 cześć mordeczki Chyba było co wczoraj żeś taki uradowanyJasnowidz hehe
pajda Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Pozdro z Bukowiny ! Jechałem trasy jutrzejszego TdP Gliczarów scianka bukowina jest miazga
asmaxx Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Pozdro z Bukowiny ! Jechałem trasy jutrzejszego TdP Gliczarów scianka bukowina jest miazga Jaką miałeś średnią? Szosówka czy góral?
pajda Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Pozdro z Bukowiny ! Jechałem trasy jutrzejszego TdP Gliczarów scianka bukowina jest miazga Jaką miałeś średnią? Szosówka czy góral? VW he he [emoji12] Zdrówko!!!
morsik26 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Pozdro z Bukowiny ! Jechałem trasy jutrzejszego TdP Gliczarów scianka bukowina jest miazga Jaką miałeś średnią? Szosówka czy góral? VW he he [emoji12] Zdrówko!!! Taki to pożyje [emoji12]
pajda Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 psytnę z wieczora u Was Zdrówko! Ach te górskiej powietrze
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) co tam pojechałeś/liście rezać ? Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Arturoo
pajda Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 co tam pojechałeś/liście rezać ?TdP [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi