Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 jutro jest mecz na C+ więc może sobie coś otworzę :gwizdanie: tymczasem spadam spać do jutra narka
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 jak kto tu jeszcze spamuje nom ja do 23 siedzę i zawijam w wyrko
Maxito Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 krolu nie chcesz se fury chipnąc u rogala 900 pln 25 autek już jest termin masz do dogrania
formiga Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Eloo eloo jutro prawdo podobnie wpadne na zielony pod real:] jesli by sie dało to chciałbym nabyc ramki na tablice :] o ile jeszcze sa:]
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 krolu nie chcesz se fury chipnąc u rogala 900 pln 25 autek już jest termin masz do dogrania Max nienamawiaj Krola bo znowu cię objedzie
Maxito Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 jak kto tu jeszcze spamuje nom ja do 23 siedzę i zawijam w wyrko a kogo ja sie mogłem spodziewać pewnie że tylko kędziorka on tu stoi na straży żeby tylko nam statystyka nie spadła "tyś solą tego forum "
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Max hehe :wstydliwy: ale ty mi słodzisz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 krolu nie chcesz se fury chipnąc u rogala 900 pln 25 autek już jest termin masz do dogrania Max nienamawiaj Krola bo znowu cię objedzie po 1. grupowe chipowanie nie obejmuje rezanych fur po 2. ja jeszcze mam kilak modów do zrobienia i szkoda mi ponownie płacić za korkety.. po 3. chce sie czipować w compsorcie
Maxito Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Eloo eloo jutro prawdo podobnie wpadne na zielony pod real:] jesli by sie dało to chciałbym nabyc ramki na tablice :] o ile jeszcze sa:] są są ale chyba nie tylko po ramki zawitasz? pamiętaj o jednej za***iście ważnej rzeczy, u nas wkupne wynosi 0,5 l na głowe wyłączająć kędzirka i mnie gdzie na głowe 2L liczymy, więc jakieś 15L wódy kup i wpadaj zapraszamy :polew:
krolu Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Eloo eloo jutro prawdo podobnie wpadne na zielony pod real:] jesli by sie dało to chciałbym nabyc ramki na tablice :] o ile jeszcze sa:] są są ale chyba nie tylko po ramki zawitasz? pamiętaj o jednej za***iście ważnej rzeczy, u nas wkupne wynosi 0,5 l na głowe wyłączająć kędzirka i mnie gdzie na głowe 2L liczymy, więc jakieś 15L wódy kup i wpadaj zapraszamy :polew: :polew: dobrze, ze jeżdżę od początku
Maxito Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 krolu nie chcesz se fury chipnąc u rogala 900 pln 25 autek już jest termin masz do dogrania Max nienamawiaj Krola bo znowu cię objedzie po 1. grupowe chipowanie nie obejmuje rezanych fur po 2. ja jeszcze mam kilak modów do zrobienia i szkoda mi ponownie płacić za korkety.. po 3. chce sie czipować w compsorcie rozumiem ok szanuje twą decyzję więc choć raz mi się uda cię objechać, teraz muszę kapuste pozbierać
krolu Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 no... i w sumie tez chwilowo nie mam kasy na chipa Ty chipuj :good: na pewno będziesz zadowolony
Maxito Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 aba4 nie zaczaj tylko sie przywitaj i na spota wpadaj (nie zapomnij o wódzie )
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Eloo eloo jutro prawdo podobnie wpadne na zielony pod real:] jesli by sie dało to chciałbym nabyc ramki na tablice :] o ile jeszcze sa:] są są ale chyba nie tylko po ramki zawitasz? pamiętaj o jednej za***iście ważnej rzeczy, u nas wkupne wynosi 0,5 l na głowe wyłączająć kędzirka i mnie gdzie na głowe 2L liczymy, więc jakieś 15L wódy kup i wpadaj zapraszamy :polew: noi do tego dla mnie i Maxa po dużej pizzy :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 hehe Formige znam więc go można wykorzystać :gwizdanie:
krolu Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 hehe Formige znam więc go można wykorzystać :gwizdanie: Formiga - a to nie laska bo kończy się na "a" :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 hehe Formige znam więc go można wykorzystać :gwizdanie: Formiga - a to nie laska bo kończy się na "a" :polew: :polew: to kolo jest muhehehe :polew:
Rekomendowane odpowiedzi