stanley Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Wiem,że może wcześnie ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś się pisze na jutrzejszą wycieczkę do zoo? No chyba że macie inne propozycje? my odpadamy, Ala z dziadkami na Słowacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Tak jak mówiłem we wtorek na spocie, w środę wybraliśmy się do zoo do Wrocławia. Polecam bo Afrykarium świetne! Jest tam jakiś parking strzeżony? Bo jumają na wrocławiu, że aż głowa boli przyklej 2,5 i możesz otwartego zostawić też polecam Wrocek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 przyklej 2,5 i możesz otwartego zostawić Stanley dzięki za urodzinowy prezent [emoji6] [emoji106] Się tak nie ciesz Z uwagi na twoje urodziny, wczoraj nie fakturowałem, zrobię to dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 chcę usunąć wycieraczkę z tyłu i zaślepić ją, czy taka zaślepka jest ok czy polecicie coś lepszego ? ZAĹLEPKA OTWORU WYCIERACZKI TYLNEJ MASKOWNICA TYĹ (5606951522) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. mam tą samą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 wytłumaczcie mi, po kiego uja w avancie usuwać z tyłu wycieraczkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 przyklej 2,5 i możesz otwartego zostawić Stanley dzięki za urodzinowy prezent [emoji6] [emoji106]Się tak nie ciesz Z uwagi na twoje urodziny, wczoraj nie fakturowałem, zrobię to dzisiaj Dziś wyłączam tel jak będziesz do mnie z faktura dzwonił bo to może być horror Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 wytłumaczcie mi, po kiego uja w avancie usuwać z tyłu wycieraczkę ? On jeździ nim tylko na spoty i tylko jak świeci słonko .I to nie z powodu braku tylnej wycieraczki......tylko zawartości przedniej komory Siemanko wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 wytłumaczcie mi, po kiego uja w avancie usuwać z tyłu wycieraczkę ? On jeździ nim tylko na spoty i tylko jak świeci słonko .I to nie z powodu braku tylnej wycieraczki......tylko zawartości przedniej komory Siemanko wogóle Wy, właściciele 2,5 powinniście mieć na forum swój wątek, coś jak B5 Battalion czy B6 Division czołem alko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 wytłumaczcie mi, po kiego uja w avancie usuwać z tyłu wycieraczkę ? On jeździ nim tylko na spoty i tylko jak świeci słonko .I to nie z powodu braku tylnej wycieraczki......tylko zawartości przedniej komory Siemanko wogóle Czyli dwa razy w roku. przyklej 2,5 i możesz otwartego zostawić Stanley dzięki za urodzinowy prezent [emoji6] [emoji106]Się tak nie ciesz Z uwagi na twoje urodziny, wczoraj nie fakturowałem, zrobię to dzisiaj Dziś wyłączam tel jak będziesz do mnie z faktura dzwonił bo to może być horror Pajda włącz tele bo mam sprawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 no było wczoraj ale o dziwo nie do odcinki - da się ? da się ! dziś sam z małą bo Ula w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 wytłumaczcie mi, po kiego uja w avancie usuwać z tyłu wycieraczkę ? bo zawodowcy tego nie potrzebują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 pochwalony wytłumaczcie mi, po kiego uja w avancie usuwać z tyłu wycieraczkę ? Chodzi o koszty. To się lubi zepsuć, co za tym idzie trza wydać na naprawę. Nie wspomnę o wadze. Aerodynamice... Wiesz. O hajs chodzi.... wytłumaczcie mi, po kiego uja w avancie usuwać z tyłu wycieraczkę ? bo zawodowcy tego nie potrzebują Jak się nie wie jak używać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Pany, muszę dorobić drugi kluczyk do samochodu ( w jednym pękł mi grot) gdzie polecicie ?? ( oprócz ASO ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Pany, muszę dorobić drugi kluczyk do samochodu ( w jednym pękł mi grot) gdzie polecicie ?? ( oprócz ASO ) Kaufland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Pany, muszę dorobić drugi kluczyk do samochodu ( w jednym pękł mi grot) gdzie polecicie ?? ( oprócz ASO ) Kaufland każdy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Myślę że tak. Grot ci dorbia chyba w kazdym markecie . Koszt ok 40-50 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 No to jedziem kto będzie i kiedy naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi