morsik26 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Morgen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 kurde, albo jestem niewidomy, albo na stronie SCP nie ma lineup'u? Kiedy są wyścigi na 1/4 i czy można się jeszcze zapisać? Strona jest daremna, nie widzę podstawowych informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asmaxx Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Cześć, przepraszam że zaśmiecam ten temat ( napisany w pozostałe audi ale 0 odp), temat gorący a elektryk na wakacjach:/ Właśnie wszedłem do a3 i po tylu latach problem. Jak w temacie, kluczyk bardzo ciężko wchodzi do stacyjki, przy przekrecaniu czuć duży opór. Świeci się kontrolka ABS a do tego klimatyzacja nie działa, nawiew w ogóle nie dmucha. Dzień wcześniej wszystko było ok. Macie pomysł na to? Nie znalazłem podobnego tematu dzięki żeby nie zaśmiecać piszcie odp w gł wątku, DZIĘKI! http://a4-klub.pl/index.php?/topic/331178-a3-8l-kontrolka-abs-niedzialajacy-klima-dziwna-stacyjka/ Edytowane 1 Września 2015 przez asmaxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Strona jest daremna, nie widzę podstawowych informacji. Jak masz fejsa, to spróbuj tam obadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Cześć, przepraszam że zaśmiecam ten temat ( napisany w pozostałe audi ale 0 odp), temat gorący a elektryk na wakacjach:/ Właśnie wszedłem do a3 i po tylu latach problem. Jak w temacie, kluczyk bardzo ciężko wchodzi do stacyjki, przy przekrecaniu czuć duży opór. Świeci się kontrolka ABS a do tego klimatyzacja nie działa, nawiew w ogóle nie dmucha. Dzień wcześniej wszystko było ok. Macie pomysł na to? Nie znalazłem podobnego tematu dzięki jak ciężko chodzi kluczyk to kostka w stacyjce - miałem identyczne objawy, a reszta to nie wiem może zbieg okoliczności i też się wysrało albo to coś innego - ciężko powiedzieć musisz pod kompa się podłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Mnie dziś nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Mnie też niestety nie bo na noc do robo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Mnie też nie. P.S. Pajda musimy się jakoś zgadać żebym mógł odebrać ten znaczek od Ciebie przed Waszym wyjazdem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 No myślę że się jakoś zgadamy może sobie zrobię wycieczkę do ciebie na rowerze [emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 No myślę że się jakoś zgadamy może sobie zrobię wycieczkę do ciebie na rowerze [emoji1]No nie ma problemu zapraszamy [emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 będzie ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ja mogę byc ale po 20 bo auto od Hornetha odbieram ale widzę ze nikogo nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ja mogę byc ale po 20 bo auto od Hornetha odbieram ale widzę ze nikogo nie bedzieCo robiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi