Miszka82 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ja mogę byc ale po 20 bo auto od Hornetha odbieram ale widzę ze nikogo nie bedzieCo robiles? zawias i napinacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ja mogę byc ale po 20 bo auto od Hornetha odbieram ale widzę ze nikogo nie bedzieCo robiles? zawias i napinaczMiszka o ile dobrze pamiętam to miałeś nie dokładać do auta już [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ja mogę byc ale po 20 bo auto od Hornetha odbieram ale widzę ze nikogo nie bedzieCo robiles? zawias i napinaczMiszka o ile dobrze pamiętam to miałeś nie dokładać do auta już [emoji12] zawias mnie wk***iał bo stukało a napinacz chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć co się stanie jak jebnie więc siłą rzeczy trzeba było zrobić (tak btw to i wahacze i napinacz przeżyły 8kkm więc lądują w reklamacji u Wandeja), zostało mi tylko malowanie i wtedy już bankowo nic nie wkładam w złom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ja mogę byc ale po 20 bo auto od Hornetha odbieram ale widzę ze nikogo nie bedzieCo robiles? zawias i napinaczMiszka o ile dobrze pamiętam to miałeś nie dokładać do auta już [emoji12] zawias mnie wk***iał bo stukało a napinacz chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć co się stanie jak jebnie więc siłą rzeczy trzeba było zrobić (tak btw to i wahacze i napinacz przeżyły 8kkm więc lądują w reklamacji u Wandeja), zostało mi tylko malowanie i wtedy już bankowo nic nie wkładam w złom No wiadomo podstawy trzeba robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Co tu tak cicho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 O ja pierd.. http://www.tvnturbo.pl/aktualnosci,1850,n/salonowe-maniery,176827.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Za chwile na tvn turbo bedzie turbo kamera a w nim r8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 http://olx.pl/i2/oferta/wyjatkowe-audi-a4-b5-fejk-rs4-jedyne-takie-w-polsce-CID5-IDbvgb3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 http://olx.pl/i2/oferta/wyjatkowe-audi-a4-b5-fejk-rs4-jedyne-takie-w-polsce-CID5-IDbvgb3.htmlCo to za dziadek?był ostatnio na starym browarze w Tychach widziałem na żywo Morgen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 A tak mi się rzuciło w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 http://olx.pl/i2/oferta/wyjatkowe-audi-a4-b5-fejk-rs4-jedyne-takie-w-polsce-CID5-IDbvgb3.htmlCo to za dziadek?był ostatnio na starym browarze w Tychach widziałem na żywo Morgen to smerfne B5 ex od Mrogala co za trzydychy kiedyś wystawił na forum i łyknął je koleś z Bierunia ale za ile to nie wiem bo temat skasowali bo zbyt duża szydera tam szła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Chłopaki jest ktoś tu kto może pomóc w zdobyciu kredytu,bo muszę się odkopać trochę ze swoich zobowiązań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Chłopaki jest ktoś tu kto może pomóc w zdobyciu kredytu,bo muszę się odkopać trochę ze swoich zobowiązań? Miron78 to jego nick i Miszka pałał się tym tematem ale czy dalej się bawi to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Chłopaki jest ktoś tu kto może pomóc w zdobyciu kredytu,bo muszę się odkopać trochę ze swoich zobowiązań? Miron78 to jego nick i Miszka pałał się tym tematem ale czy dalej się bawi to nie wiem Dzięki diman [emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi