oprych Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 siema i jak miszka dymiłeś już coś ?
pajda Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 siema i jak miszka dymiłeś już coś ? Jak wóz?
oprych Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) siema i jak miszka dymiłeś już coś ? Jak wóz? umarł nie da się go odpalić brak jakichkolwiek oznak życia Edytowane 30 Września 2015 przez oprych
akjam Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 to psyt no i Pssssyyt... siema i jak miszka dymiłeś już coś ? Jak wóz? umarłnie da się go odpalić brak jakichkolwiek oznak życia Eeeee? Co jest?
Arturoo Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 miszka co tam z tym Twoim sztruclem?
oprych Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Miszki furacz jeździ - chyba To o moje auto chodzi Uziemione nie da się go odpalić Pokazuje 2 dziwne błędy Błąd sterownika silnika i coś tam jeszcze.
akjam Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 (...)Uziemione nie da się go odpalićPokazuje 2 dziwne błędyBłąd sterownika silnika i coś tam jeszcze. No to grubo! Stoi już gdzieś u jakiegoś mechanika?
Kędzior Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 jedno z moich ulubionych zdjec:) gada gada gada hehe
Arturoo Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 jedno z moich ulubionych zdjec:)
akjam Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Ludziska mam pytanko Jak jest z rejestracją pojazdów na żółtych papierach. Mam Jawkę 50 mustang i chciałbym ją odnowić i zarejestrować jako zabytek. I tutaj pojawia się pytanie jak jest z malowaniem? Chciałbym to wszystko odnowić (wypiaskować, pomalować) - mowa tutaj o ramie, kierownicy, kołach, itp. Wszystko to oryginał. Jak z doborem lakieru? Czy każdy może mi to pomalować czy jakieś specjalne zakłady, które zajmują się odrestaurowaniem pojazdów? Edytowane 1 Października 2015 przez akjam
Rekomendowane odpowiedzi