Arturoo Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Panowie jest mały temat... wesołe miasteczko koło południa.... Kto się pisze? Ja i Tomasz lecimy z brzdacami.
stanley Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Panowie jest mały temat... wesołe miasteczko koło południa.... Kto się pisze? Ja i Tomasz lecimy z brzdacami. nie zdążyłem odebrać tel gadałem już z Tomaszem, jak mi odpadnie jeden temat to do Was dołącze z młodym
oprych Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Ja będę niedaleko ma rowerach z familia Może się trafimy
Arturoo Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 ok luz ,tak myślałem ,że z kimś na linii ....
Kędzior Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) siemanko Edytowane 3 Października 2015 przez Kędzior
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Kobieta nie dziś zaprosiła do kina, fajny film
Arturoo Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Też polecam...rewelka... Psyt :-)
Arturoo Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Nisko siedzi i ciemne szyby ma...A coś poza tym? Technologia z tamtej epoki...tyle, że zapiertala aaa...i ma skrzynię, która już wiesz jak rozgryźć
stanley Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Nisko siedzi i ciemne szyby ma...A coś poza tym? Technologia z tamtej epoki...tyle, że zapiertala aaa...i ma skrzynię, która już wiesz jak rozgryźć jakby było w manualu to już bajka A poza tym to dałbym sobie rękę uciąć, że to mniej awaryjne auto niż ta cała masa nowego szmelcu co jest ciekawe, RS4 B5 jest droższe niż RS6 C5 ztamtych lat
Arturoo Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Nisko siedzi i ciemne szyby ma...A coś poza tym? Technologia z tamtej epoki...tyle, że zapiertala aaa...i ma skrzynię, która już wiesz jak rozgryźć jakby było w manualu to już bajkaA poza tym to dałbym sobie rękę uciąć, że to mniej awaryjne auto niż ta cała masa nowego szmelcu co jest ciekawe, RS4 B5 jest droższe niż RS6 C5 ztamtych lat Pomyśl czemu? Czemu A3 są drogie, a a8 dużo tańsze?
stanley Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 a poza tym, ten stary tiptronic jest mnie awaryjny niż obecna DSG
Arturoo Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 a poza tym, ten stary tiptronic jest mnie awaryjny niż obecna DSG Kończ browar i się połóż
stanley Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 a poza tym, ten stary tiptronic jest mnie awaryjny niż obecna DSG Kończ browar i się połóż przecież to prawda, co Cię dziwi ?
Arturoo Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 a poza tym, ten stary tiptronic jest mnie awaryjny niż obecna DSG Kończ browar i się połóż przecież to prawda, co Cię dziwi ? Z jakimi momentami mają stare doczynienia i nowe, kultura pracy.... Różnic Panie od groma .....choćby koszty samej mechatroniki Jeździłeś różnymi...masz dylemat jeszcze?
Rekomendowane odpowiedzi