Miszka82 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 na gliwickie poslalem pw do Mirona, ogolnopolski troche drogo jak dla mnie, mam duzo innych kosztow
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 15tys i ci szkoda wydać parę groszy na ogólnopolski, cho Miszka będzie ciekawie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 różowemu ładnie odbija hehe wczuł się w rolę :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 różowemu ładnie odbija jak zwykle tak to już jest z tym kolorkiem popatrz na Pucka też za normalny to on niejest
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 różowemu ładnie odbija jak zwykle tak to już jest z tym kolorkiem popatrz na Pucka też za normalny to on niejest :polew:
stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 różowemu ładnie odbija jak zwykle tak to już jest z tym kolorkiem popatrz na Pucka też za normalny to on niejest :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 szkoda że pojechał do pracy bo bym mu trochę śrubę poprzykręcał panowie kto ma piwko?
stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 szkoda że pojechał do pracy bo bym mu trochę śrubę poprzykręcał panowie kto ma piwko? ja mam, ale dzisiaj mam pazue :gwizdanie:
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 szkoda że pojechał do pracy bo bym mu trochę śrubę poprzykręcał panowie kto ma piwko? tez mam ale jeszcze auto nie odwiezione wiec pozniej :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 szkoda że pojechał do pracy bo bym mu trochę śrubę poprzykręcał panowie kto ma piwko? ja mam, ale dzisiaj mam pazue :gwizdanie: pauza się tylko liczy 5minut jak się o niej powie [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 19:51_________________________________________________ szkoda że pojechał do pracy bo bym mu trochę śrubę poprzykręcał panowie kto ma piwko? tez mam ale jeszcze auto nie odwiezione wiec pozniej :gwizdanie: nom to szybciutko zawieź furę i działamy
Miszka82 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 kurna felek kartofelek ja mam, już 2 wal;e bo mnie w robocie tak wk***iają że masakra, 200 maili dzienie i wszystkie na już, a człowiek jeszcze musi inne rzeczy robić
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 szkoda że pojechał do pracy bo bym mu trochę śrubę poprzykręcał panowie kto ma piwko? ja mam, ale dzisiaj mam pazue :gwizdanie: pauza się tylko liczy 5minut jak się o niej powie [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 19:51_________________________________________________ szkoda że pojechał do pracy bo bym mu trochę śrubę poprzykręcał panowie kto ma piwko? tez mam ale jeszcze auto nie odwiezione wiec pozniej :gwizdanie: nom to szybciutko zawieź furę i działamy no chyba mnie przekonujesz powoli
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 kurna felek kartofelek ja mam, już 2 wal;e bo mnie w robocie tak wk***ją że masakra, 200 maili dzienie i wszystkie na już, a człowiek jeszcze musi inne rzeczy robić ale 15tys na miecha masz więc wiesz...
diman Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Diman to dymaj spoko to spadam zara wroce :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Diman to dymaj spoko to spadam zara wroce :gwizdanie: czekamy pijoki odezwał się ten co niepije
stanley Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Diman to dymaj spoko to spadam zara wroce :gwizdanie: czekamy pijoki odezwał się ten co niepije ja nie pamietam jak piwo smakuje
Rekomendowane odpowiedzi