Mario22 Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Jeden porządny ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Multis Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Jeden porządny ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Taaaaaaa. Jak wszyscy tutaj.... Psyyyyyt Edytowane 10 Listopada 2015 przez Multis
akjam Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Siema! Pajda dzięki za spociszona Psssyyttt...
akjam Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Ale pograło się elegancko w piłeczkę. :-D Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Teraz jakoś obiadek i trzeba coś wymyślić Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Miszka82 Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Pany przepraszam, że zaśmiecam wątek ale mam takie motoryzacyjne pytanie. Potrzebuję wyprostować dwie felgi (hula hopy), dodatkowo 1 jest dość mocno zdarta pozostałe 3 też jakieś obcierki mają więc trzeba by było je pomalować. Gdzie to oddać w miarę blisko Tychów, a najlepiej w samych Tychach. Z jakim kosztem muszę się liczyć ? ps. Cały czas konsekwentnie do serii
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 prostowanko za komplet koło 3stuf malunek każdy piniondz
Multis Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Pany przepraszam, że zaśmiecam wątek ale mam takie motoryzacyjne pytanie. Potrzebuję wyprostować dwie felgi (hula hopy), dodatkowo 1 jest dość mocno zdarta pozostałe 3 też jakieś obcierki mają więc trzeba by było je pomalować. Gdzie to oddać w miarę blisko Tychów, a najlepiej w samych Tychach. Z jakim kosztem muszę się liczyć ? ps. Cały czas konsekwentnie do serii Ja teraz o dawałem na zecie. W piątek odbieram
Mario22 Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Ja za malowanie 4x 18 cali plus spawanie jednej plus naprawa rantów 600 zł Naciapane z Z2
Miszka82 Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Pany przepraszam, że zaśmiecam wątek ale mam takie motoryzacyjne pytanie. Potrzebuję wyprostować dwie felgi (hula hopy), dodatkowo 1 jest dość mocno zdarta pozostałe 3 też jakieś obcierki mają więc trzeba by było je pomalować. Gdzie to oddać w miarę blisko Tychów, a najlepiej w samych Tychach. Z jakim kosztem muszę się liczyć ? ps. Cały czas konsekwentnie do serii Ja teraz o dawałem na zecie. W piątek odbieram co robiłeś ? jaki koszt Ja za malowanie 4x 18 cali plus spawanie jednej plus naprawa rantów 600 zł Naciapane z Z2 to ni ma tragedii z ceną a jak wykonanie ?
Multis Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Pany przepraszam, że zaśmiecam wątek ale mam takie motoryzacyjne pytanie. Potrzebuję wyprostować dwie felgi (hula hopy), dodatkowo 1 jest dość mocno zdarta pozostałe 3 też jakieś obcierki mają więc trzeba by było je pomalować. Gdzie to oddać w miarę blisko Tychów, a najlepiej w samych Tychach. Z jakim kosztem muszę się liczyć ? ps. Cały czas konsekwentnie do serii Ja teraz o dawałem na zecie. W piątek odbieram co robiłeś ? jaki koszt Ja za malowanie 4x 18 cali plus spawanie jednej plus naprawa rantów 600 zł Naciapane z Z2 to ni ma tragedii z ceną a jak wykonanie ?Prostuje. Około 150. Jedna. Potem se będę musiał pewnie dać do malunku
Mario22 Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Wykonanie bardzo dobre cena uzgadniana indywidualnie w zależności od rozmiaru felg jak i uszkodzeń. Minus dla Ciebie taki że daleko bo Knurów... Daleko nie daleko... Zależy co tam znajdziesz u siebie Jakby co to wpisz w.google maraton knurów felgi Naciapane z Z2 Edytowane 11 Listopada 2015 przez Mario22
Rekomendowane odpowiedzi