stanley Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) definitywnie, ostateczne nie piję nigdy więcej alkoholu, powtarzam nigdy ! yebany kłamca zrobilem print screena PS. Ja od czwartku grama alko czw, pt coś mnie gardło bolało, że nawet tik-tak by mi nie przeszedł. A od soboty jakoś tak smaka nie ma ( chyba za dużo gripexów wyebałem ) Kur... jeszcze mi sie sprzęgiełko alternatora teraz zatarło i napierdziela aż miło. A tu jeszcze 150km do poznania i 400km w środe do katowic... nasi Ci udostępnią miejsce na hali i sobie to opierdzielisz na szybko Edytowane 29 Listopada 2015 przez stanley
Horneth Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Pierdziele to u siebie to zrobie. Co jak co ale jak do Poznania doleciała to i wróci do K-ce. Arturoo ten koleś mieszka kajś tu czy co bo tel nie odpierał a jak mu napisałem sms to odpisał że jutro rano bedzie leciał A2 koło Poznania z tym że rano to ja na szkoleniu jestem...
Arturoo Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 definitywnie, ostateczne nie piję nigdy więcej alkoholu, powtarzam nigdy ! yebany kłamca zrobilem print screena Ja też Horneth...Jak gość nie sprzeda to się nie potnę .... Jutro do niego napiszę
Horneth Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Też dziś do niego napisałem czy popołudniu jutro moge gdzieś podjechać. Zobacze co odpisze.
Arturoo Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Przekonałeś mnie pysk Pysk....hmmm? ... Że lejesz cokolwiek w pysk znaczy się Pysk dryn i nyny
ucho.77 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Przekonałeś mnie pysk Pysk....hmmm? ... Że lejesz cokolwiek w pysk znaczy się Pysk dryn i nyny Artur to jest poprostu szajsung
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Przekonałeś mnie pysk Pysk....hmmm? ... Że lejesz cokolwiek w pysk znaczy się Pysk dryn i nyny Artur to jest poprostu szajsung aha...
Horneth Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Arturoo z gościem temat załatwiony jestem z nim na dziś ustawiony w szamotułach to podjade i Ci to odbiore. Co do ceny to sie tam z nim ugadałeś czy targować sie coś z nim ? Edytowane 30 Listopada 2015 przez Horneth
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Arturoo z gościem temat załatwiony jestem z nim na dziś ustawiony w szamotułach to podjade i Ci to odbiore. Co do ceny to sie tam z nim ugadałeś czy targować sie coś z nim ? Targuj
pajda Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Pierwszy [emoji481] O tej porze [emoji33]
Rekomendowane odpowiedzi