Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Moja padaka odżyła jak nie wiem. Na wolnych obrotach ładnie równo pracuje (nie jak przedtem) a najważniejsze to od dołu w końcu to auto ciągnie i zero dymka przy porannym odpalaniu... No teraz lać i jeździć. to może cza było ino świece zmienić Czy bym zrobił jeszcze raz? Na dzień dzisiejszy tak i to bez wahania. Tyś jes jednak zdrowo ebnięty :D :D Arturoo ja już jestem w Katowicach. Jutro i w piątek od rana jestem wolny więc jak coś możesz podjechać po opony. jutro rano zarabiam na nie po południu szybciej 20-21 ?
pajda Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Pochwalił byś się jakieś to 19 " sobie strzeliłeś?
oprych Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 jeszcze chwila i sie zacznie Pajda bedziesz we wtorek jak tam moje sygnalizatory - zajżałeś do nich ?
pajda Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 jak będą gotowe dawaj teraz , na co masz czekać jeszcze chwila i sie zacznie Pajda bedziesz we wtorek jak tam moje sygnalizatory - zajżałeś do nich ? jeszcze chwila i sie zacznie Pajda bedziesz we wtorek jak tam moje sygnalizatory - zajżałeś do nich ? jeszcze nie
oprych Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) nie pali się przyjacielu - pytałem z czystej ciekawości na maj potrzeba mi je Edytowane 3 Grudnia 2015 przez oprych
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) nie pali się przyjacielu - pytałem z czystej ciekawości na maj potrzeba mi je no bo od czerwca to będziesz leżał przy drugim cycu Edytowane 3 Grudnia 2015 przez stanley
Rekomendowane odpowiedzi