PiterA4 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 dobry panowie szukam jakiegos magika ktory ogarnie radio concert czyli naprawe procesora nie ogrzanie go zapalniczką ktos cos??Zapraszam. Ale usterka powróci po jakimś czasie... to naczym polega naprawa bo z tego co czytalem na necie wlutowywuje sie jakiegos adaptera volhack i problem znika
Multis Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 dobry panowie szukam jakiegos magika ktory ogarnie radio concert czyli naprawe procesora nie ogrzanie go zapalniczką ktos cos??Zapraszam. Ale usterka powróci po jakimś czasie... to naczym polega naprawa bo z tego co czytalem na necie wlutowywuje sie jakiegos adaptera volhack i problem znika Wtedy koszty rosna... Zamow adapter, a Ci gi wstawie. A grzanie starcza na tydzien. Miesiac. Dwa. Rok....
PiterA4 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 dobry panowie szukam jakiegos magika ktory ogarnie radio concert czyli naprawe procesora nie ogrzanie go zapalniczką ktos cos??Zapraszam. Ale usterka powróci po jakimś czasie... to naczym polega naprawa bo z tego co czytalem na necie wlutowywuje sie jakiegos adaptera volhack i problem znika Wtedy koszty rosna... Zamow adapter, a Ci gi wstawie. A grzanie starcza na tydzien. Miesiac. Dwa. Rok.... zdaje sobie sprawe ale nieumiem go znalesc znaczy sie adaptera
Multis Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dzis mam lekko... Ale jak mi sie jutro przypomisz, to moze poszukam...
PiterA4 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dzis mam lekko... Ale jak mi sie jutro przypomisz, to moze poszukam... ok dzieki
ucho.77 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Kurwin. Nawet nie ma sie z kim nap....olic.... mam to samo wrażenie
pajda Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Morgen Ała moja glowa, a na alkomacie 0,48 [emoji33] Ale się działo.
Multis Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Wysłane z mojego LenovoA3300-HV przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Edytowane 6 Grudnia 2015 przez stanley
pajda Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Drugi pomiar 0.19 promila ale była balanga [emoji322]
Mario22 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Do Szwagrów też wpadł mikołaj... https://youtu.be/bkH3SQ5iYpA Naciapane z Z2 Edytowane 6 Grudnia 2015 przez Mario22
morsik26 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Takimi furami się jeździ w Warszawie
ADAMJANA4 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 witam panowie jest ktoś z katowic co ma vago i potrawi mi skasować błąd poduszki zaswieca mi się mruga i gasnie po chwili- teraz swieci cały dzień pod wieczór gasnie?
Rekomendowane odpowiedzi