Miszka82 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 taka sytuacja - byłem na urlopie i autko stało pod chmurką przez tydzień - przedy wyjazdem zero błędów itp - po powrocie świeci mi się, że maska od silnika otwarta...od razu jak wsiadłem to otworzyłem maskę i zamknąłem ale dalej to samo, komunikat znika gdy wcisnę dosłownie na sekundę przycisk reset w manetce FIS . Zero błędów i cały czas się to powtarza , dodam, że nigdy nie miałem z tym żadnych problemów - ktoś coś ?
Tomi_81 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 taka sytuacja - byłem na urlopie i autko stało pod chmurką przez tydzień - przedy wyjazdem zero błędów itp - po powrocie świeci mi się, że maska od silnika otwarta...od razu jak wsiadłem to otworzyłem maskę i zamknąłem ale dalej to samo, komunikat znika gdy wcisnę dosłownie na sekundę przycisk reset w manetce FIS . Zero błędów i cały czas się to powtarza , dodam, że nigdy nie miałem z tym żadnych problemów - ktoś coś ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/87501-all-b6-jak-wylaczyc-na-fisie-komunikat-otwarta-maska/ Tu może coś znajdziesz
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 taka sytuacja - byłem na urlopie i autko stało pod chmurką przez tydzień - przedy wyjazdem zero błędów itp - po powrocie świeci mi się, że maska od silnika otwarta...od razu jak wsiadłem to otworzyłem maskę i zamknąłem ale dalej to samo, komunikat znika gdy wcisnę dosłownie na sekundę przycisk reset w manetce FIS . Zero błędów i cały czas się to powtarza , dodam, że nigdy nie miałem z tym żadnych problemów - ktoś coś ? coś się zepsuło
horny devil Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 taka sytuacja - byłem na urlopie i autko stało pod chmurką przez tydzień - przedy wyjazdem zero błędów itp - po powrocie świeci mi się, że maska od silnika otwarta...od razu jak wsiadłem to otworzyłem maskę i zamknąłem ale dalej to samo, komunikat znika gdy wcisnę dosłownie na sekundę przycisk reset w manetce FIS . Zero błędów i cały czas się to powtarza , dodam, że nigdy nie miałem z tym żadnych problemów - ktoś coś ? coś się zepsuło Staniu pogrążasz ekspertów z ASO
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 taka sytuacja - byłem na urlopie i autko stało pod chmurką przez tydzień - przedy wyjazdem zero błędów itp - po powrocie świeci mi się, że maska od silnika otwarta...od razu jak wsiadłem to otworzyłem maskę i zamknąłem ale dalej to samo, komunikat znika gdy wcisnę dosłownie na sekundę przycisk reset w manetce FIS . Zero błędów i cały czas się to powtarza , dodam, że nigdy nie miałem z tym żadnych problemów - ktoś coś ? coś się zepsuło Staniu pogrążasz ekspertów z ASO sie jeździ na szkolenia
pajda Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 taka sytuacja - byłem na urlopie i autko stało pod chmurką przez tydzień - przedy wyjazdem zero błędów itp - po powrocie świeci mi się, że maska od silnika otwarta...od razu jak wsiadłem to otworzyłem maskę i zamknąłem ale dalej to samo, komunikat znika gdy wcisnę dosłownie na sekundę przycisk reset w manetce FIS . Zero błędów i cały czas się to powtarza , dodam, że nigdy nie miałem z tym żadnych problemów - ktoś coś ? To ze wcisniesz reset na fisie niczego nie zmieniaWteczke masz przegnita i ci zwiera dlatego widzi ze masz otwarta maske
Rekomendowane odpowiedzi