KoJ@K Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Pany nie jezdzi ktos przypadkiem w okolice Lublina - Łuków,Ryki ? Bo potrzebowalbym wydech z 1.8T przywiezc, ewentualnie mozna by go jakos ciachnac, ktoś coś ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Pany nie jezdzi ktos przypadkiem w okolice Lublina - Łuków,Ryki ? Bo potrzebowalbym wydech z 1.8T przywiezc, ewentualnie mozna by go jakos ciachnac, ktoś coś ?!2 kominy się marzą? Z 2.5 tez podchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Sie marzą marzą, poza tym jakoś trzeba tego eslajnowego zdesia z tyłu wypełnić. z 2.5 pasi, tyle ze podobno trzeba jeszcze kawalek dosztukowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 jesli spot pod scc to wpadne jesli prosto na kebsa to odpadam dajcie pozniej znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Sie marzą marzą, poza tym jakoś trzeba tego eslajnowego zdesia z tyłu wypełnić. z 2.5 pasi, tyle ze podobno trzeba jeszcze kawalek dosztukowac.Sii jakieś 8 cm, ale do opanowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Odpadam. Druga zmiana. ; / PS. Gdzie w okolicach Katowic, Tychów lub Mikołowa oddać listwy dolne drzwi do lakierowania? Lakiernika Stan-S w Katowicach ktoś zna? Edytowane 19 Stycznia 2016 przez afroo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Może by tak od razu do Petry? A Petra to gdzie jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Może by tak od razu do Petry?A Petra to gdzie jest ? Przy placu wolnościByles tydzień temu i juz nie pamiętasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Może by tak od razu do Petry?A Petra to gdzie jest ? Przy placu wolnościByles tydzień temu i juz nie pamiętasz? Noo oczywiście, że pamiętam Jeszcze trzeźwy byłem Nie wiedzałem jak się to nazywa Edytowane 19 Stycznia 2016 przez Ravu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 No to co? Petra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 ja chcialem na chwile do scc podjechac ale jak tam nie ma mettingu to olewam i dupska z domu nie ruszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 ja chcialem na chwile do scc podjechac ale jak tam nie ma mettingu to olewam i dupska z domu nie ruszam [emoji14][emoji107] Ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 ja chcialem na chwile do scc podjechac ale jak tam nie ma mettingu to olewam i dupska z domu nie ruszam No dawaj do Petry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 To jak jechać czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ja będę w Petrze za jakieś 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 ja pass. bede za tydzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Jadę będę 19. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ja musowo wyladowalem pod SCC. Muszę do serwisu podejść. Może zdążę na kebsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Jestżech Pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Jestżech Pierwszy Dawaj foto kebaba ... ja też chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi