Horneth Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Ucho to pisz sms'a we wtorek to jak coś to w robocie dam te wyjmaki Stanley'owi jak będzie wybierał się na spot. Artur to kiedy umawiasz tego białasa do nas na serwis Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Horneth
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 jeden minus - brak navi... ale wrc może ogarnąć temat.... poza tym, jak dla mnie auto - kosa
ucho.77 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Narazie jadę na H7 jak zdobędę bixy to będzie trzeba na nowo montować ten moduł ? jak zdobędziesz bixy to ciągniesz 2 przewody z mce do lamp i zmieniasz kodowanie bixy są z drl-ami
pajda Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 jeden minus - brak navi... ale wrc może ogarnąć temat.... poza tym, jak dla mnie auto - kosa Trochę jest roboty żeby navi wsadzicJaki motor?
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 jeden minus - brak navi... ale wrc może ogarnąć temat.... poza tym, jak dla mnie auto - kosa Trochę jest roboty żeby navi wsadzicJaki motor? CAHA Artur to kiedy umawiasz tego białasa do nas na serwis Póki co, ma wszystko porobione
pajda Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 dżentelmeni nie rozmawiają o $ Tylko przy wódce [emoji41]
H4mm3R Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 jeden minus - brak navi... ale wrc może ogarnąć temat.... poza tym, jak dla mnie auto - kosa Trochę jest roboty żeby navi wsadzicJaki motor? Nie tyle co roboty ale koszta, 3G+ to 2,5-3K
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 jeden minus - brak navi... ale wrc może ogarnąć temat.... poza tym, jak dla mnie auto - kosa Trochę jest roboty żeby navi wsadzicJaki motor? CAHA Artur to kiedy umawiasz tego białasa do nas na serwis Póki co, ma wszystko porobione napęd normalny ?
Pucek Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Stasiu, widzę że gość miał dość dobrze zastawiony plac, masz może jakiś link do jego aukcji?
stanley Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Stasiu, widzę że gość miał dość dobrze zastawiony plac, masz może jakiś link do jego aukcji? http://www.mpmoto.eu jeden minus - brak navi... ale wrc może ogarnąć temat.... poza tym, jak dla mnie auto - kosa Trochę jest roboty żeby navi wsadzicJaki motor? CAHA Artur to kiedy umawiasz tego białasa do nas na serwis Póki co, ma wszystko porobione napęd normalny ? normalny
Pucek Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Widać że gość nie wozi gratów bo prawie wszystkie auta z oferty są sprzedane, nie wiem czy to nie przypadkiem ten handlarz z Rzeszowa u którego WRC kupił swoje B8.
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Stasiu, widzę że gość miał dość dobrze zastawiony plac, masz może jakiś link do jego aukcji? http://www.mpmoto.eu jeden minus - brak navi... ale wrc może ogarnąć temat.... poza tym, jak dla mnie auto - kosa Trochę jest roboty żeby navi wsadzicJaki motor? CAHA Artur to kiedy umawiasz tego białasa do nas na serwis Póki co, ma wszystko porobione napęd normalny ? normalny
Rekomendowane odpowiedzi