Multis Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 To czekam na tel. Psst desperados.. Mam taki mały problem u mojej w A3 próbuję wsadzić żarówki ledy do podświetlenia bagażnika. Normalne żarówy działają, a ledy nie. WTF ?? Dorzuć rezystor 150-200 Ohm 1W równolegle do leda...
Grisza79 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Panowie i Panie, dziękuję za mile spędzony weekend !! jak zawsze było "za***iście" generalnie KOZACKO ! Dzięki za wszelaką pomoc
turzol Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Pany chce kupić dla żony coś w okolicach 25kloca, roczniki 2008 w górę, najlepiej krajowe i z pewnej ręki. Zależy mi na tym, żeby było w 5 drzwiach i w miare pakowane tak żeby przewieźć 2 bajtli na tylnej kanapie Co myślicie o Roomsterze? Wiem, że nie wygląda ale wydaje się fajnie rozwiązany jeśli chodzi o wnętrze.
pajda Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Pany chce kupić dla żony coś w okolicach 25kloca, roczniki 2008 w górę, najlepiej krajowe i z pewnej ręki. Zależy mi na tym, żeby było w 5 drzwiach i w miare pakowane tak żeby przewieźć 2 bajtli na tylnej kanapie Co myślicie o Roomsterze? Wiem, że nie wygląda ale wydaje się fajnie rozwiązany jeśli chodzi o wnętrze. Znając ciebie to musisz szukać czegoś w salonie w ofercie 50/50. Ostatnio byłem w salonie Skody i rapid był w dobrej cenie i jest duży pakowany miejsca z tylu i bagaznik większy niż nasze a4
turzol Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Nie chcę się pakować w kredyt Rapid jest fajny, tak samo Yeti ale to za wysokie progi finansowe. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Turzol. te Roomstery mega gniją- zachowaj czujność PS. Teraz u mnie w firmie jest promocja, wpłacasz jakąś tam część, np 50% a później nieoprocentowany kredyt
pajda Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Turzol. te Roomstery mega gniją- zachowaj czujność PS. Teraz u mnie w firmie jest promocja, wpłacasz jakąś tam część, np 50% a później nieoprocentowany kredyt Jak będzie jeszcze 20 % upusty to podjadę
stanley Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Turzol. te Roomstery mega gniją- zachowaj czujność PS. Teraz u mnie w firmie jest promocja, wpłacasz jakąś tam część, np 50% a później nieoprocentowany kredyt Jak będzie jeszcze 20 % upusty to podjadę takie rzeczy tylko w erze
MAJKI Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 psyt i spać Stasiu teraz się nie dziwie czemu było wtedy tak głośno na mszy "Ciebie prosimy, wysłuchaj nas Panie "
Rekomendowane odpowiedzi