Miszka82 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 iniech ktoś powie że audi ma bagażnik Źle żeś poukladal mi 4 19 wchodzą do bagażnikanaciepane z GT-I9195 tylko że on tam 4 gumy i 4 fele osobno Ucho wciepnij fotki jak zapodasz
afroo. Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 iniech ktoś powie że audi ma bagażnik Jak się w kartonach fele przewozi to później miejsca nie ma. Miałem to samo, cztery felgi + cztery opony i musiałem przedni fotel zdemontować w sedanie żeby to zmieścić.
Tomi_81 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 iniech ktoś powie że audi ma bagażnik Ucho trza było wrzucić zdjęcie jak fele siadły, a nie jaki masz porządek w aucie
Multis Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 iniech ktoś powie że audi ma bagażnik U ciebie to nawet w środku miejsca nie ma... Do mnie wchodzą 4 koła i stojak, plyny i dwa trupy...
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jak się w kartonach fele przewozi to później miejsca nie ma. Miałem to samo, cztery felgi + cztery opony i musiałem przedni fotel zdemontować w sedanie żeby to zmieścić. A ty wdupane masz Nie było czasu na wrzucanie fotk bo rezanie u Morsika było co nie zmienia faktu że są
morsik26 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) ucho.77 dzięki bardzo za ogarniecie tego czujnika i nie tylko [emoji3] Czujnik wyrezany teraz pora na testy,choć pierwsze nie wypadły za dobrze ale czas pokaże jak będzie dalej. Szkoda że nikt inny nas nie odwiedził... Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez morsik26
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jak się w kartonach fele przewozi to później miejsca nie ma. Miałem to samo, cztery felgi + cztery opony i musiałem przedni fotel zdemontować w sedanie żeby to zmieścić. A ty wdupane masz Nie było czasu na wrzucanie fotk bo rezanie u Morsika było co nie zmienia faktu że są To wrzucaj Synek
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 ucho.77 dzięki bardzo za ogarniecie tego czujnika i nie tylko [emoji3] Czujnik wyrezany teraz pora na testy,choć pierwsze nie wypadły za dobrze ale czas pokaże jak będzie dalej. Szkoda że nikt inny nas nie odwiedził... nie chcialem targać młodzieży w taką pogodę, do tego młody mi na 2h usnął i było po ptokach
morsik26 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 ucho.77 dzięki bardzo za ogarniecie tego czujnika i nie tylko [emoji3] Czujnik wyrezany teraz pora na testy,choć pierwsze nie wypadły za dobrze ale czas pokaże jak będzie dalej. Szkoda że nikt inny nas nie odwiedził... nie chcialem targać młodzieży w taką pogodę, do tego młody mi na 2h usnął i było po ptokach Spoko Stasiu rozumiem jak to z dziećmi jest. Ale jakbyś przyjechał to by się w domu z moimi bawiły
Miszka82 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 taka mała historia - Ci co spędzali dorastali w Kato na bank gościa kojarzą https://www.facebook.com/1567824283544373/videos/1593539747639493/
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Pamiętem gościa, nieźle śpiewał i grał na gitarze
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Morsik nie ma sprawy, szkoda tylko że pogoda nie dopisala Foty w wątku
Polko_V Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Morsik nie ma sprawy, szkoda tylko że pogoda nie dopisala Foty w wątku wiem widziałem...
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Szkoda że nikt inny nas nie odwiedził... Nie do końca No to zdrowie Już Weź Panią i dawaj na Tychy Jak co to daj znać na fona
morsik26 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Szkoda że nikt inny nas nie odwiedził... Nie do końca No to zdrowieJuż Weź Panią i dawaj na Tychy Jak co to daj znać na fona Nie mam z kim dzieci zostawić. Jutro się możemy zgadać na kawę [emoji12]
Rekomendowane odpowiedzi